Abe1453 İyi geceler size bi sorum olacak içinizde karbonatla hamilelik testi yapıp doğru çıkan var mı acaba bana hemen yazabilir mi teşekkürler 🙏
_YanakReisinAnnesii 01asaf01 sabah ilk idrarınızı pet bardağa yapın başka bir pet bardağa da 2 3 kaşık karbonat koyun sonra yavaş yavaş karbonata idrarı döküyorsunuz köpürürse erkek köpürmezse kızmış 😅
Abe1453 Arkadaşlar eski insanların denediği bi yöntem diye duymuştum şüphem vardı denedim. Doğruluğundan emin olamadığım için sizlere danıştım bunda dalga geçilecek bi durum yok bence !
asell03 Gizemaktas evet ertesi gün hemen tahlil verdim gebelik testinde çıkmıyordu çünkü 9haftalıkken test deniyiö dedim anca o zaman çıkmıştı
_YanakReisinAnnesii Abe1453 belki saçma ama ben merak edip denemiştim 😂köpürürse erkek diyorlardı köpürmüştü ve oğlum oldu ❤😅
_YanakReisinAnnesii 01asaf01 bende bi yerde görüp denemiştim gördüğüm yer de de 8 9 kişinin deneyip tuttuğu yazıyordu merakıma yenik düşüp denedim 😂
Gizemaktas asell03 bende dün gece denedim gerçekten köpürdü inanmayarak yapmistim sabahta evde testim vardı ve silik çizgi çıktı 🙈🤭