Dün akşam bebeğime yoğurt çorbası yaptım kendimize yaptığımdan tuz koymadan ayırdım ilk 4-5 kaşık aldı sonra istememeye başladı babası verince yedi bir anda nefesi kesildi mama sandalyesinden nasıl aldık nasıl ters çevirdik sırtına vurduk o anları hayal meyal hatırlıyorum ve ambulansı ne zaman çağırdığımı Bile 4 dk da geldi ama o süre 4 saat gibi geldi kıpkırmızı oldu bebeğim aklımı oynatıyordum pirinçleri ağzında biriktirmiş babası da farketmemiş bir anda boğazına kaçmış kaybediyordum bebeğimi ben yaşadım ve pütürsüz alışır diye de hep pütürlü gıda veriyordum şimdi su verirken korkuyorum alışır demeyin çok kötü sonuçlar yaşayabiliyormuş insan ambulans doktoru da çok korktu ve daha sonrA anlattı 8 aylık bebeğe makarna vermiş aile ex olmuş Bebek zor döndürmüşler aile telaştan şoka girmiş bebeği bir kenara bırakmış biz soğuk kanlı davrandık allahtan gerekirse hep püre hep mama vericem çok çok korktum hala göğsüm ağrıyor çok pişmanım 6 buçuk aylık bir bebeğe bunu yaşattığım için lütfen sizde dikkatli olun 😞