biricik34 Kucağımdayken kapının koluna çartı kapı açıktı allahtan ama kolu biraz sivri gibiydi 2 aylık biiişi olur mu?? Uyuyordu o sırada oda kapısı. Hafiften ağladı sonra sustu kendimi çok suçlu hissediyorm
F_e_t645 biricik34 Cok acısa eziyet ederdi şişme falan olmadıysa birşey olmaz diye düşünüyorum kendinizi suçlu hisssetmeyin her annenin başına gelebilir kimse evladının canı yansın istemez
Firdevs167 biricik34 Bende gece uyku sersemi ayağımda sert sallamışım ya uyusun diye şuan uyuyor oğlum içimden tuttu çok üzgünüm bir sorun olmaz inşallah ya 😞😞
Firdevs167 Tombikdonerartikcokpahali Ya bende gece uyku sersemi ayağımda sallarken biraz sert sallamışım şimdi uyandım içimden tuttu. Bir sorun olmaz değil mi canım 😞🙏🏻
biricik34 F_e_t645 şişme morarma kızarma vs yok ama çok küçük diye korktum işte🥺gece emzirirken işim geöiyor o zman da düşürmekten korkuyorm allaha emanetler yavrularımız🙏
Firdevs167 Tombikdonerartikcokpahali teşekkür ederim doktora götürdüm anlattım muayne etti sallama şeklimi gösterdim herkez bu şekilde sallar sorun olmaz dedi şükür
Firdevs167 biricik34 Canım ben doktora götürdüm gece muayne etti sallama şeklimi gösterdim herkes o hızda sallar sorun yok dedi. Bir doktora götürün bence neresini çarptı kapı kulpuna kıyamam ya geçmiş olsun 😞😍