Beyziikoo Fatos_tekeeva Tabikide çingene salıncağın aynısı zaten eskiden pikniklerde köylerde yapılırdı ya onlardan
Fatos_tekeeva Beyziikoo umarım işe yarar ne denediysek kurtulamadik sancidan elimizle salladigimizda bile artık etki yapmıyor
Minikkusuumm Fatos_tekeeva bebeğim 9 aylık 6 aylık olduğunda bunun oturur olan vaziyette olanını almıştık hem keyfi yerinde oluyor hemde uykuya dalıyor iyice daldığı zaman alıp verine koyuyorum oturmak için henüz küçükse yatar pozisyonda planını alabilirsiniz tavana monte ediliyor siz sallıyorsunuz
Tatlican Fatos_tekeeva cingene salincagı camasir ipinden kendinizin yapacagi birsey ben kizima kanepeden kanepeye yapmistim sevmisti ama buyuyunce tartmadi saglam yere yapilmasi lazm
Tatlican Tatlican Bize paşa hamak diye internetten bakabilirsiniz ben ondan aldim 3yasina kadar onda sallanarak uyudu yoksa asla uyumuyordu
Fatos_tekeeva Arzu33 zıpzıp yazıyor ama kolik bebekte faydası olucak gibime geliyor çünkü ben kucağımda zipzip şeklinde sallıyorum çok rahat yatıyor
fanatikfenerli Fatos_tekeeva çingene salıncağını tam 17 ay kadar kullandım 😌 3.aydan sonra eve kurdum yeni bıraktım 22 aylık şuanda çok gazlı bir bebekti ilk 3 ay anamdan emdiğim burnumdan gelmişti 🥺
fanatikfenerli Fatos_tekeeva 5.aya kadar nerdeyse sonra da işime geldi orda rahat uyuyordu ve uzun uyuyordu 😅
KahveliAnnee Fatos_tekeeva çingene beşiği kullanıyorum uyutma konusunda iyi ama şöyle birsey var bebeğim çok hareketli yanliz bırakamıyorum içinde dönüp düşebilir diye
Durununannesi07 Fatos_tekeeva çingene beşiği dedikleri tam olarak şöyle dikdörtgen düşünün 4 kenarı tahtalarla çakılmış bir şekilde ortası boş oluyor ona çuval geçirip üzerine kumaş dikiyorsun daha sonra ip bağlayı tavana asıyorsun uyumayan çocuklara birebir👌🏻👌🏻👌🏻