SennurKim Selam anneler,oğlum 1 yaşında ve geceleri cok sık uyaniyor, tum yontemleri denedim yine de olmadı? Önerilere açığım?
Mom6262 SennurKim 10 ayligiz gece bazen uyaniyor bazende 3 sefer kalkıyor bir türlü anlam veremedim bu olaya.
Minikkuzum1999 SennurKim benim kızım 10 aylık aynı şekilde deli ediyor beni gece yarısı kalkıp yatağın içinde oturuyor 😀
Mkeremm SennurKim oğlum 21aylık hala geceleri çok sık kalkıyor ve ikinci bebeğimi doğurmak üzereyim bakalım neler olacak doğunca halimiz harap glb
Kaan01 SennurKim 13 aylik maalesef biximki de oyle ve neden bilmiyorum ozellikle gece 4 den sonrasi zehir
Can14 Mom6262 benimkide 10 aylık her gece sık sık uyanır düngece 1 kere uayndı bende anlamadm bu işi 😂
Can14 Minikkuzum1999 ahahahah ay buna çok güldüm benimkide öyle kalkıyor alkış yapıyor gece 3 de sen napıyon diyom 😂🤣😂
Minikkuzum1999 Can14 😀 aynen öyle valla kalkıp oturuyor bazen baba gel diyor gece yarısı bende diyorum bu kıza ne oldu beni korkutuyor 😂😂
Can14 Minikkuzum1999 maşallah 10 aylık baba gel demwside imiş bizimki baba diyorda bilinçli yaptığını düşünmüyorum geli daha bilmiyor 🤣😂🤣
Minikkuzum1999 Can14 çok şükür diyor canım ama ilk olarak anne demesini isterdim ilk bebeğim 😂ama hiç kıskanmadim baba dediği için 🤗😂🤗😂