Dereli42 28 günlük bebeğimin cildinde kızarıklıklar oluşmaya başladı ve artıyor isilik gibi değil ve beni anlayabilecek sıcakkanlı iyi bir doktora ihtiyacım var onerebileceginiz isimler var mı ? Benim gibi ihtiyacı olan annelere de yol gostersin 😊😊
ozge28 Dereli42 aynı şeyi bende yaşamştım bağcılar medipol megadaa remzi erkesim diye bi doktor var ben ona goturmustum muayene ucretii biraz pahalı amaa gerckten hakediyor ben kesinlikle pisman olmadım
Elifcinargul Dereli42 kanuni sultan Süleyman hastanesinde Seher hanım var çok çok iyi biri mutlaka gidin memnun kalırsınız
Busetmr Büyükçekmece kolan hastanesi Suat Karaarslan ( çok anlayislidir çok dinler çok anlatır teshisleri doğrudur) Beylikdüzü medilife Ali musevitoglu (ciddidir ama teşhiste bir numaradır bilgilidir net kısa konuşur)
Dereli42 tuval tanıdık doktorlara gösterdik fotoğrafını belki egzama olabilir dediler muayene etmeden net bişey soyleyemediler
tuval Dereli42 benim oğlumda da sonradan kızarıklık olmuştu egzama dediler krem şampuan vermişlerdi kalın giydirmeyin yün tüy toz yasak pamuklu ince giydir demişti. Devlet hastane cildiye doktoruna götürmüştüm
gezentianne Dereli42 Acıbadem Atakent hastanesi Hüseyin Coşkun cok ilgili ve telefonda yazdıgınıza hemen cevap veren biri
Dereli42 gezentianne muayene ücreti ne kadar? tuval ne kadar sürmüştü bebeğimin karnı beli sirti yüzü saç derisinde var
tuval Dereli42 kafası konak olmuştu kaşınıyordu hep. 5-6 ayı buldu sürekli kremliyorduk. Şimdi kızarıklık yok ama saç derisi kuru cildi de kuruyor sürekli nemlendiriyoruz. Bioderma atoderm kullanıyorum. En kısa zamanda cildiyeye götürün
tuval Cildiye doktoru daha iyi anlar emiyorsa sizde yediğinize dikkat edin öyle demişti bana doktor salça domates süt süt ürünleri acı turşu ekşi tetikleyebilir demişti 🤷♀️
Dereli42 tuval çok teşekkür ederim doktora gittik isilik dedi şampuanıni değiştirin deneyin dedi zamanla geçermiş