pinorr Sevgili anneler siz neler yaptiniz bu konuda ve doktorunuz neyi kullanmanizi tavsiye etti ve ne belirtiler yasadiniz
Elifsmotherr pinorr 18 aylık herhangi bir belirtisi yoktu tasadufen öğrendik. Ocean B12 kullanıyoruz.
Mamaqueen pinorr belirti yoktu aslinda kan tahlilinde cikti. Dodex diye bi igne verdi doktor ama igne yapmayin ampulu kirip icirin dedi. Kullanim suresi var tedavi surecinde belirli gunlerde icirdik. Duzeldi sukur
Ozbek42 pinorr dodex verdi doktor bi tsnesini iğne olaral yaptırdık sonrası haftada 1 tüp ağızdan verdik.. ama tedavi devam ediyor
pinorr Mamaqueen cok sukur sevindim canim peki nekadarlik bebek ampulu bir defaliga mahsusmu verdiniz
Elifsmotherr Mamaqueen Kaç çıkmıştı değeri birde ne kadar süre kullandınız biz doktor tavsiyesiyle ocean kullanıyoruz. Açıkçası pek yeterli geldiğini düşünmüyorum. Bir başka doktorunda görüşünü almak istiyorum.
Mamaqueen pinorr kucukken kullanmistik suan 2 yasinda. Yok once her gun bir ampuldu sonrada haftada bi kac kere seklinde 1 aya tamamlistik. Suan kac gunde bir verdigimizi hatirlamiyorum onu doktor soylemisti cunku
Sumsumhanm pinorr kizim 12aylik b12 eksikligini tesadufen kanlarina bakildiginda ogrendik doktorumuz ilac verdi 6 ay boyunca damla halinde kullanicaz
Mamaqueen Elifsmotherr deger 150 falandi sanirim ilk basta. O tarz fis fislarin cok etkili olmadigini soylemisti doktorumuz. Bencede bir baskasina daha danisin. 1 ay kullandik sonra yukselmisti deger
Elifsmotherr Mamaqueen Bizim değer 95 daha da düşük sizinkinden veren doktorda şehir dışında acaba sağlık ocağı doktoru yorum yapar mı ki bilgisine ilgisine güvendiğim bi doktor
Sonsuzmutluluk pinorr Ocean B12 kullandım 20 gün kadar günde 1 damla yükseltti değeri.ama fazla yüksekliğinde iyi değil doktor kontrolünde kullanın 1 ay kullanıp tekrar baktırdım ben yükselmş bırakalım fazlasında zarar çünkü dedi
Esadanil pinorr hastanenin yaptığı kan testinde b12 eksikliği çıktı vitapure B12 kullandık 9 aylık kızıma. Ama 1 ay sonra sağlık ocağının yaptığı testte normalin çok üstünde çıktı bıraktık damlayı
Elizanhavva pinorr oğlumun iştahı yok tahlil yaptırayım nesi var diye öle çıktı hem vitamin eskiliği hemde kansız vitamin olarak iğne verdi ama kırıp içirin dedi iğne vurmadı tedavi oldu düzeldi ama hala iştah sıfır napıcam bilmiyorum 4 yaşında ve 13 kilo
pinorr Elizanhavva Allah im sifalar versin insallah sevgili anne cocuklarimizada bizede iyilikler versin