Tuba AygulSina kiyamam ya cok kötü olmus😣😣 o kadar yol dayanamadi tabi yavrucak.. en mantiklisi ucakla geri dönmek. gecmis olsun ve iyiyi tatiller
Tuba AygulSina en iyisi cidden. esimde arabayla yolculuk yapmak istiyor, bende bizsiz yaparsin biz ucakla gideriz dedim😅
Tuba AygulSina kiyamam ya 😔 öksürüge karsi ne veriyorsun veya ne yapiyorsun? benin oglumda bi kac gündür öksürüyor
AygulSina Tuba hic bisey vermedim bugun kinderarzti aricaz bisey onere bilir mi diye ama eger bisey diyemezse burda bi kinderarzta goturucez artik
Minasuyunannesiii Aysegulisaa54 benimde kıxım 6 aylık hala olmadım korkuyorum cesaret edemedim test almaya aksilik gibi Bayrama denk geldi ve idrarımın renginsap sarı ondan şüpheye düştüm
Aysegulisaa54 Minasuyunannesiii şüpheniz varsa bilemem ama emziren annede geçikme oluyormuş ama bu hamile kalmıcan anlamınada gelmez🤗
AygulSina Tuba burun spreyi sıkın ve temiz havaya cikarin demis doktorumuz. Burunundakiler bogazina kaçtığı icin oksuruyordur demis. Sukur hasta degil. Hava değişikliğinden olmus
Minasuyunannesiii Aysegulisaa54 cesaret edemedim açıkçası eşimde yaptırmıyor psikolojik yapıyosun sen hıc bırsey yok dıyor