Pinarrrr75 Bebeğim 3 ay 23 günlük gece uykusuna 8-8 buçuk gibi yatıyor uyumadan önce karnını doyuyorum ama 1saat sonra uykusundan uyanıp tekrar emmek istiyor tekrar uykuya geçmesi çok zor oluyor yarım saat sallıyorum bu durumu yaşayan varmı?
escmrk Pinarrrr75 benim kızımda 2 ay 7 günlük 12den önce gece uykusuna geçmiyo. 12ye kadar sık sık uyuyup uyanıyor bütün akşam memede geçiyo
Nurdanzdmr Pinarrrr75 emdikten sonra gazını alın piş piş sesi açabilirsiniz youtubeden uyuduğu ortam loş ışıkta olması gerek çoraplarını cıkarın doktorlar çorap çok önermiyor kan akışı olmuyor diye
Nazlozzun Pinarrrr75 benm kızım 9 da yatıyor sabah 9 da uyanıyor dogdugundan beri böyle suan 6 aylıgız hala aynı düzen 2 saatte bi doyuruyorm ama hic uyanmıyo karnını doyuruyo ve devam ediyo hic aglamaz uyanmaz geceleri sallamam uyumasını beklemiyorum kendiliğinden uyuyor ilk bebegim cok korkuyodum ama kızım onu büyütmemde cok yardım ediyor bana ❤️
escmrk Katun gündüz uykusu sizin nasıl? sabah 6da uyanıp 8de uyudu en son öğlen 11de uyandı ondan sonra sadece memede uyudu kısa kısa yatırdığım anda uyanıyor
escmrk Zara58 gece 12ye çeyrek kala uyudu memede, bende uyumuşum. 2buçuk gibi beşiğine yatırdım emzirip, sabah 6da uyandı kakasını yapmasaydı sadece emer geri uyurdu ama bezini değiştirince uykusu dağıldı. Genelde gece 12 öğlen 11 arası 2 kez uyanıyor
escmrk Zara58 sabah erken uyanıyorum mecburen işlerimi halletmek için yoksa gün boyunca kucağımda tuvalete gitmek için bırakıyorum anında başlıyor ağlamaya tek elle kucağımda çocukla ne yapabilirsem onu yapıyorum mutfakta
escmrk Zara58 11de ne güzel uyudu dedim 45 dk sonra uyandı 1 saattir kıvranıyordı kakasını yaptı bezini değiştirdim gözünü açamıyor uykudan direniyor
escmrk Zara58 3 oldu tam daldı diyorum yatağa koymadan uyanıyor 6da uyandım sabah geriliyorum saat ilerledikçe
Zara58 escmrk bizimki akşam 4 de uyudu saat 12 de kalktı asla uyumaz artık 🥴 Allah sabır versin bacım
escmrk Zara58 senin işin daha zor ben başardım sanırım yatırdım şimdi tetikte bekliyorum uyanır mı diye. Sende mecbur seninkiyle bir uyucan artık gündüz