Merveeeeekurt Selam anneler 4 günlük anneyim. Spinal anestezi ile sezeryan olacakken acıyı hissettim ve beni uyuttular genel anestezi ile oldum.Kesi yerim 4. Gün olmasına rağmen hala ağrıyor. Ve ilk günden beri parmaklarıma kadar eklem ve kas ağrılarım var. Bugün de sanki hafif ateşim vardı. Sizin şikayetleriniz nelerdi? Veya tavsiye verecekler olur bize? 😊 Sevgileerrr
Cgdmltr93 Merveeeeekurt 16 aylık kesilen yer hala ağrıyor 🤗 daha 4 günlüksünüz 7 kat kesildiniz ağrıyacak tabi.. doktor antibiyotik ve ağrı kesici vermiştir kullanın
lanadelmiyav Merveeeeekurt şuan acı hissetmeniz normal. Bol bol yürüyüş yapın, sıvı çok tüketin. Emziriyorsanız süt yapacak şeyler yiyip içmeye bakın. Geçmiş olsun.
Herat12 Merveeeeekurt Benim 2.5 ay oldu bende hissetmiyorum orayı uyuşuk hala 😂 ilaçlarını kullanırsanız çok iyi gelir fitil verdi mi doktorunuz
Sinemisssss Merveeeeekurt daha cok yeni 1 haftaya ağrılarım gecti ama kesi yerim aylarca ağrıdı şimdi de his yok
Ozgekutay 6 ay 12 gün oldu. Oğlum bazen ara ara tekme atıyor hala acıyor 😁 uyuşukluk ise tam anlamıyla geçmiş değil
NinovaLemi Ben de 4 günlük sezeryan annesiyim. Acil sezeryana alındım genel anestezi ile. 2 gündür evdeyim ama eğilip kalkmak, hele ki yataktan kalkmak eziyet gibi geliyor :( Sanırım bir süre daha böyle acı çekeceğiz
NinovaLemi Merveeeeekurt vallahi fena, doktorun verdiği ağrı kesici iyi geliyor 4-5 saatliğine. Onu içiyorum. Tamamen kesmese de acıyı dindiriyor biraz. İlginç bir şekilde iyilesecegine sanki ilacın etkisi geçtiğinde öncekine nazaran daha çok ağrım oluyor :(
Herat12 Merveeeeekurt hayır ağrı kesici için fitil verilmişti bana bide 4 kutu ilaç vermişti doktorum iyi geliyor fitil anında alıyordu ağrıyı o yüzden sormuştum
asli_gulmina Merveeeeekurt walla bana 5 ay oldu hala karnimda ve dikişte uyusuklukta var ağrıda var bende genel anestesi oldum bana çıktıktan sonra4 gün hastanede yattım en az 10 tane iğne vurdular bacağımdan vurdular dr dedi ki bacağından vurdurma dedi çünkü sonra ağrı sızı çok oluyor dedi egerki bacağından fln iğne vurdularsa o yüzden olabilir ağrısı sonradan oluşuyor