Sansebastian Doğum yaptıktan sonra yüzümdeki tüylerde bariz bir artış oldu bu durumu yaşayan var mı sebebi nedir anlamadım. Bir de yüzünüzü nasıl alıyorsunuz kalıcı şekilde bu tüylerden kurtulmanın bir formülü var mı
1mom1baby Sansebastian sebebini bilmiyorum doğumla ilgili tuylenme yaşamadım ben hep ağda bandi kullanıyorum kuaföre gittiğim zamanda kuaförde ağda yaptırıyorum kalıcı çözüm için iğneli epilasyon diyenler var
Sansebastian Nurdanzdmr doğum yapalı 16 ay oldu dökülme falan yok canım 😭 eskiden de çenemde vardı tek tük alırdım onları ama doğumdan sonra çenemin altına Falan da yayıldı dökülmüyor
Nurdanzdmr Sansebastian ay ben bebek sandım kusura bakma onunla alakalı bilgim yok hormonlardan dolayı olabilir
Sansebastian 1mom1baby tüm yüzünü mü aldırıyorsun canım sivilce tahriş yada tüylenme de artış oluyor mu
1mom1baby Sansebastian evet tüm yüzümü benim vucudumda tüylerim çabuk çıkar ve jiletle almışım gibi görünür fazla batık olur ama yüzümde tam tersine ağda yaptıkça tüyler azaldı çıkanlar belirgin degil ve hiç tahriş olmadı önceden her yapardım artık iki ayda bir yapıyorum
1mom1baby Sansebastian o zaman ağda bandı al makasla küçük kes yüzünde kenarda bi yerde sivilce çıkarsa gözüne batmayacak bi yerinde dene bir şey olmazsa yapmaya devam edersin olursa bırakırsın