Zynp26- Bebiskonun kafası sırtı terliyor sürekli icerinin ısısı da iyi hani yaz ayında olsak neyse bu hava da bu terleme normal mı 16 aylık bu arada
Toprak_2019 Zynp26- benimde mavişim 24 aylık ve bu ara aşırı derecede kafası terliyor böyle sakaklarindan terler damlıyor neden oluyor bende bilmiyorum maalesef
YavruKartal Zynp26- 28 aylık oğlum doğduğundan beri çok terler. Doktor İlk d vitaminine baktı kail olunca terler dedi ama iyi çıkınca ailede çok terleyen var mı diye sormuştu. Eşim ve annesi çok terler. Normal o zaman aileden kalıtımsal oluyor demişti.
sherlock_mom Zynp26- ay benimki de aynı yıkadım uyuttum çocuk yine sırılsıklam olmuş bu ter yüzünden hastalıktan da kurtulamıyoruz.
Zynp26- Toprak_2019 benim kinin bazen terlerken kafası buz gibi oluyo korkuyorum persembe günü dr a götürecem bunu da soracağım bakalım
Zynp26- Melikeuzun benim ki mama icmiyor ki bıraktı süt de icmiyor sadece ek gıda anne sütü zaten yoktu ne yapacagimi şaşırıyorum gercekten
Toprak_2019 Zynp26- bizimki de aynı buz gibi oluyor ama ben oncen yine aynı durumu yaşadım Dr götürdüm herseyine bakıldı ve temiz çıktı
Elifvera Bizimki de terliyordu ortam ısısı normal olduğu halde terliyorsa D vitamini eksikliği varsa bebek terlermiş doktorumuz demişti
Zynp26- Toprak_2019 benim kinjnde tahlilleri temiz cikmisti qma bir kac ay oldu yine götürcem doktora bakalim ne diyecek
Zynp26- YavruKartal benim kinin d vitamini de normaldi en son qma d vitamini kullaniyor musnuz ekstradan
Toprak_2019 Zynp26- inşallah bisey yoktur çok hareketliler bence usutuyolar oda terle patlak veriyor işte geçmiş olsun
Zynp26- Toprak_2019 aynen cok hareketli bes dakika yerinde durdugunu bilmem ama uyurken de terliyo kafası ama
Toprak_2019 Zynp26- sen Bi götur göster için rahat etsin bende goturucem ama çalışıyorum ancak Kasım tatilinde zaten konuşmamız gecikti onun içinde götürmem gerekiyor