MinnakAsel Bu ikinci postum iki hafta önce boğaz ve idrar yolu enfeksiyonu denildi antibitotik kullandık düzeldi öksürüğü herşeyi iki gündür yine ateşi çıkıyor kafayı yicem yarın kontrolü var acile mi gotursem düşüyor 3-5 saat sonra yine çıkıyor
Balkizlarim MinnakAsel Evdeki yapabildiğiniz önlemleri yaptıysanız ve yine hala düşmüyor ise tabiki acile gidin antibiyotik zaten vücut direncini çabuk düşürüyor 🌼
MinnakAsel Balkizlarim yarın Kontrolu var aslında aracımız yok ve hava malesef soğuk boğazı iyi ciğerleri iyi sadece idrari kokulu acaba enfeksiyonu gecmedimi
Balkizlarim MinnakAsel Geçmemiş olabilir su veriyor musunuz içer mi bol suda idrar yolu temizler yaaa şimdi vebal altında olmiyim baktın geceye kadar geçmedi götür yada yarın kaçta randevusu acaba 🌼🌼
Balkizlarim MinnakAsel Yeni başlamış sanırsam hemen duş aldır eklem yerlerine bez koy çorap’i islatin giydirin sürekli olarak kurudukca aynı işlemi uygulayın 🎈
MinnakAsel Balkizlarim Buldum iyi bı doktor ona göturucwm şimdi teşekkür ederim ilgin alakan için İyiki varsın 😍
MinnakAsel Merve-miray götürdüm kuzum kulakları biraz kötüymüş idrar tahlili sonucunu bekliyoruz bir bronşit geçirmiş balgam var hala dedi makina aldirtabilirmis
MinnakAsel GoGirl kullandık dakikası dakikasına kullandım kulağı iyiydi ozaman herhangi bir sorun yoktu