Deryadila2534 5 gün oldu kızım kurtulamadı hala dün doktora yine gittik nidazol diye bir şurup ve bigaia nın probiyotigini verdi kullanıyoruz ama gecmiyor böyle olup evde kesin sonuc varsa Allah aşkına bi yerdıncı olsun
Turuncukafa15- Deryadila2534 hakiki nar ekşisi varsa 1 çay kaşığı içirin anında kesiyor . Ayran içebilyorsa içine nişasta koyup içirin . Kaç yaşında acaba ?
Honki_Ponki Deryadila2534 yogurdun içine az leblebi tozu koyun az az verin 3 kasık kadar dün bende büyük kozıma yedirdim hemen fayda etti isaldi
_Evlat_kokuSu_ Deryadila2534 aklıma şey geldi muz 8 ayda yeniliyor diye biliyorum muz verin isterseniz iyi gelir muzun da kabızlık yapma özelliği var çünkü birde pirinç lapası 😊
Deryadila2534 Turuncukafa15- daha küçük 8 aylık nar ekşisinin hakikiside yok marketten alıyorum onlar hakiki degildir ya
Moonlightttt Turuncukafa15- nareksisi, veya nar ishal yapmıyor mu acaba ? İnternet te ishal yapar diye okumuştum nara. Genel bir ishal problemi var benim bebeğimin de o yüzden kış boyunca yiyebilirim buna göre 🤲🏻
bynkutan Yakın zamanda bir bayan yazmıştı kahveye limon sıkıp bir kaşık çocuğun ağzına veriyor Muş Bizde üç gün ishaldik dün topladı bugün tamamen geçti ilaç kullanmadım yoğurt ve çorbayı kestim bulgur pilavı kaynamış patates yedirdim iki gün
Deryadila2534 bynkutan o kahveden korka korka verdim oda kesmedi muz hemen kabız ederdi baya muz yedirdim oda kesmedi
Turuncukafa15- Deryadila2534 aynen değildir 👀 küçükmş bebeğinz o yüzden he rşeyde önerilmiyor . Geçmil olsun inşallah geçer 🌸
Seymacr Deryadila2534 Ankara’da olsanız elimle getirirdim inanın, maflor bize çare oldu ama biogaia da etkili olur 🙏🏻
Deryadila2534 Seymacr ya düşünmeniz yeterli cok teşekkür ederim cok iyisiniz🌸 inşallah gecirir ya ben kaynanam koyden yogurt getirdi yaglıydı galiba o yaptı