BurcuGorkem günde 5 çişli bez 2 kaka alıyorsan doymama ihtimali yok zaten göğsümden süt geliyor diyosun. Benimde aynı 36 günlük. Gazı olduğu için yapıyor. Gaz damlası ve probiyotik kullanabilirsin. Çok işe yaradığını söyleyemem ama her bebek ayrı. Valla ben gazlı gazlı uyutmaya calısıyorum her gün artık perisanım. Emziğe alıştırmaya çalış memenden süt çekmediğinde agzına emzik ver. Benimki emzik almıyordu burda bir arkadaş uykuya dalmak üzereyken ver dedi en azından biraz olsun tutuyor şimdi. Meme Emdikçe daha çok gazı oluyor çünkü. Onun dışında herkes gibi masaj yap youtubedan öğrenip, rezene iç kimyon iç bunu diyebilirim. Ama gazlı bir bebekse bu çileyi çekmeye devam edersin benim gibi. Bi gaz cıkarıyoruz cıkaramadığımız bir o kadar da içerde var. İlk 3 ay böyle diyolla 😭 gece uykuları osuruk yüzünden bölünecek bide zor uyutmana rağmen işin kötü yanı o. Valla ben ağlıyorum sinirden çoğunlukla. Geçeceğine odaklanmaya çalışıyorum sende öyle yap devrem ne diyim ki herkes aynı şeyi çekiyor maalesef sağlık olsun diyoruz 🌸