Ahmetinannesi668 Sünnet ettiren anneler bebeğimi bugün sünnet ettirdim dört aylık sanırım ağrısı çok ağlıyor sürekli bişeyler paylaşır misiniz benimle
Ask_hosmus Ahmetinannesi668 doktor krem falan vermedi mi kuzum yaa kıyamam ona çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce💕
misssangreall Ahmetinannesi668 sarı kantoron yapı önermişti doktorumuz ve fitil veriyordum novajgin damla doktorunla konus
Buglemim09 Ahmetinannesi668 biz zeytin yagi dokmustuk pipisine oyle demisti yapan kisi birde krem vermisti onu surduk birde ilk gunu rahat gecirmesi icin fitil vermistik agri kesici cok rahat gecirmisti
Ahmetinannesi668 Arkadaşlar teşekkür ederim bu geceyi atlattık kimseye tavsiye etmiyorum büyüyünce yaptırın bence sünnetleri sabaha kadar susmadı bebekler de travma olarak da kalabilir
Ahmetinannesi668 Ben tavsiye etmiyorum kesinlikle bacağı pipisine değince kıyameti kopardı çişini yaparken hele mahvolduk en azından biraz büyük olunca acısını bilir bacağını pipisine değdirmez bu acı onler için çok fazla
fatmakara Ahmetinannesi668 Bacağının pipisine değmemesi için de köpük bardağı kesip pipisinin üzerine şapka gibi kapatabilirsiniz
Alparslaninannesii Ahmetinannesi668 ben 3 günlükken yaptırmak zorunda kalmıştım ilk gece çok zor geçmişti ama sonra 4 günde iyleşti o zamanlar çok ağladım üzüldüm çişini yapıyodu ucu görünmüyo diye yaptırmıştık şuan iyki de olmuş diyorum çok büyük kolaylık oldu benim için sizede çok geçmiş olsun ilk geceden sonra hızla iyleşir endişe etmeyin🙏🏼🥰
fatmakara 45 günlükken yaptırdım bende calpol şurup ve anestol pomad vermişti doktorumuz sıkıntısız geçmişti. İlk idrarını yaparken çok ağlamıştı. Pedifen ve novalgine şurup deneyin isterseniz
Ahmetinannesi668 Alparslaninannesii umarım dün yaptırdım gece uyumadı hiç şuan iyi sanırım gece de iyi olur