7kidsss canım bizim bebekler aynı bazı hanımlar çok evham yapmış. Bizim ebemiz bayağı tecrübeli uzman doktora götür mama ver vs. Demedi hasta olduğı için burun tıkalı oluyor emmiyor tam olarak diyorlar bize göre emiyo ama çekemiyormuş nefes alamadığı için o grip aşaması zayıflayabilirmiş bile. Ama kendi kilosunu koruması iyi aynı kalmış vermiş olsaydı zaten sana acil doktor mama takviyesi başlatacaktı. Ama bebeğin kilosunu korumuş vermemiş ve 3 ünçü aydan sonra bebekler emme gücüne tam erişiyor en başta 15 20 dakika memede duran bebek 4. Ayda 5 dk bile durmuyo çünkü çekim gücü fazla oluyor. Eğer içine sinmiyorsa bu hafta bitmeden git görün ihmaşe gelmez elbette böyle şeyler hepimiz kendi bebeğimize göre konuşuyoruz ama her bebek aynı değil ☺️ Benim bebeğimin davranışlarını izlemliyorum ama şuan iyi sağlık açısından bir problem yok onun için tam 5. Ayımı bekliyceö gidicem sağlık ocağına bir tartım yaptırcam eğer benim bebekte de kilo alımı yoksa doktora giderim 🤗 bu arada emzik sorun değildir bence olsaydı eğer kimse bebeğe emzik vermezdi