chemist Merhaba Anneler Bebegim 2,5 aylik kalça ultrasonunda sağ kalça tip 2a , sol kalça tip 2c saptandı.Ortopediye gitmemiz önerildi.Süreç nasıl ilerler yarını bekleyemedim tedirgin oldum.Ayni durumu yaşayan oldu mu?
Rosalina chemist Benim kızımda da 1 aylıkken kalça çıkığı olduğunu öğrendik. Bizimde aynı sizdeki gibi sağ tip 2a, sol tip2c saptandı. 1buçuk aylıkken tübingen cihazı kullanmaya başladık. Şimdi 1 ay oldu. Dün kontrolümüz vardı. Çok şükür iyileşme var. Sağ normale yakın 1a, solda tip2a olmuş ama doktorumuz 1 buçuk ay daha devam dedi sonra tekrar ultrasonla kontrol olacak. Sonrasında gündüz çıkarıp gece takacakmışız 1ay sonrasında bitecek inşallah🙏🏻 Sizde gecikmeden doktora gidin tedaviye erken başlamak çok önemli. chemist
chemist Bir_prens_bir_prenses henüz ortopediye gidemedik bir öneride bulunmadilar hangi seviyede bizim sonuçlar umarim cift bez kullanilacak kadar küçük seviyededirler
Bir_prens_bir_prenses chemist seviyelerden bilgim yok ama genelde önce çift bez kullanın diyorlar inşallah sizede öyle derler