25eymenefe25 Tecrübeli annelerden yardım istiyorum 3 aylık bebeğim ayakta sallanarak uyuyor ve hep desteklerek uyuyor yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var nasıl unuttururum sallamayı
Mervehtp81 25eymenefe25 bu ayda çok normal zaten desteksiz uyuyamazlarki daha ufaklar 6 7 den sonra bence en ideali uyku eğitimi
Berraserra 25eymenefe25 benim kızımda 2buçuk aylık ayakta sallayarak bile en fazla 15 dk uyuyor sonra açıyor gözleri hiç uyumamış gibi artık uyusunda ayakta uyusun diyorum uyumadığı için hep huysuz çünkü
Elifnisa20 25eymenefe25 bencede biraz erken gibi ama cokta gec kalmayın 19 aylık kızımı sallıyorum suanda yazınıza denk geldim hala alısamadı bende de uyku egitimi vericek sabır kalmadı bakalım nezaman ögrenicek😥😅
Purpura26 25eymenefe25 Benim oğlumda öyle canım. Bazen ayakta sallıyorum. Bazen kucağımda pışpış yapıyorum. Bazen otomatik salıncağına uyuyor. Sadece geceleri sallamadan uyuyor
cansu_efe Berraserra bende suan ayni durumdayim sizlerle geceleri uykumuz sıfır gunduz en fazla 3 saat uyuyor ayakta sallayarak uyutuyorum en fazla 10 dakka uykuda kaliyor cildircam resmen 5 gundur boyleyiz artik doktora gitmeyi dusunuyorum
Seyda0202 25eymenefe25 Bnce şuan alışırsa hep ister benimde öyleydi ayağımdan bıraktığım. An uyanıyor du daha sınra böyle olmaz dedim ve ayağımda sallamadım şuan bebeğim on aylık çok nadir sallıyorum bazen ayakta sallanmak bile istemiyor dönüp kendisi uyuyor ayakta sallamayı hemen bırakın memede uyumasını sağlayın emiyorsa 🙅♀️