Nskrhn Merhaba anneler 🌸 Merak ediyorum gerçekten yediklerimiz sütün tadını bozuyor mu ? Çook dikkat ediyorum bu zamana kadar da hep ettim ama canım deli gibi turşu yemek istiyorr 🥲
Mom4565 Nskrhn ilk çocuğumda herşeyi yedim hiç gaz sancısı vs olmadı kızım da o kadar dikkat ettim ki inanılmaz derecede sancısı oldu şimdi 5 aylık olcaz vallah önüme ne gelse yiyorum ye hiç bişey olmaz
Saremmmm Nskrhn kız ben hiç kasmadim her şeyi yedim soğan sarımsak sütün kokusunu degistiriyo ama çok güzel süt yapiyo hiç emzirirken sorun yaşamadım ne yersem yiyim cuk cuk emdi
Nskrhn dandiniko aslında gaz olayımız bitti de ben sütün tadı değişir diye korkuyorum açıkçası emmek istemez falan
Mom4565 Nskrhn hemde nasıl çok severim acı yi küçük biber turşuları varsa kase kase yerim 😋😋😋 doktorum a sordum zaten yiyebilirsin dedi diyorum ya oğlumda neler yedim kız hiç bişey olmuyo inan ye yani canın ne istiyorsa içim rahat değil dersen az az ye sende 😍
Nskrhn Mom4565 öff bende bayılırım ama hiç yemedim korkudan 😄 cesaretim de yok ama birer ikişer denerim artık 😄
Nskrhn Paradiseeeee yokk onlardan korkum yok da acıyla turşunun falan sütün tadını değiştirdiğini duydum ondan bi tereddütüm vardı. Ama şimdi rahatladım 😃