Guley Merhaba kızlar bebeğim 2 buçuk aylık anne sütü aliyo dışarı falan çıktığımızda sütü sağıp biberonla vermek istiyorum ama almiyo daha erken mi sizce ne zaman alistirmaliyim biberona
Suheda16 Guley bende burda duram belki bilen yazar benim kızımda 4 aylık 8 kilo sütüm doyurmuyor artık mama veriyorum biberonla bugün doktora gitiğimde sorucaktım doktor yoktu diğer doktorlarda doluydu eşim bekleyemedi
Emineg35 Guley biberon pişmanlıktır arkadaşım. Her bebek için geçerli olmamakla birlikte biberon meme reddinin en büyük sebebi. Emzir dışarıda riske atma kendini.
Betim Guley biberon kullanmayın kaşık biberonlar ile içirin eğer evde yoksanız . Ben biberon verdiğime pişmanım 14,5 aydır sağım yaparak besliyorum oğlumu , meme reddine sebep oluyor biberon bilginiz olsun
hilfigertommy Merhaba dr. Brown’s biberonu kullanıyoruz yaklaşık iki aydır. Aynı zamanda emziriyorum. Meme reddi yaşamadık çok şükür. Dışarı çıktığımızda yanımıza alıyoruz.emzirmek için biyer bulmak zor olabiliyor bazen. Wide neck nipple options+ tercih ettik