mina00 Kızım 14 aylık ve geceleri cok huzursuz sureklı uyanık bıberonuyla uyumak ıstıyor ayrıca sallıyorum, meme bazen ıstemır gece mamasıda yemıyor, acaba sızde durumlar nasıl. Bu arda dısde cıkarıyor
Emirin_Annesi10 mina00 neredeyse 13 aylık olacak uykusuz her gece diye cümleme başlamak istiyorum. Doğdu doğalı uykuuu uykuuu diye kafayı yicem sanırım. Benimkinin ayrıca ek gıda reddi de var. Mama içmiyor sadece anne sütüyle idare ediyor aç aç dolanıyoruz. Gecede saat bası uyanıp mem mem diye ağlıyo memede uyuyo sadece 😒😞 bu arada 6. Dişimiz çıkmak üzere yeni hastalık atlattık bir güzel zayıfladık iskeletimiz kaldı sadece allah sonumuzu hayretsin😶
mina00 Emirin_Annesi10 cok zor evet, benımkı hıc memede ıstemıyo sallanarak uyuyo bıde su ıcıyor , dıs donemı cok zor dısde cıkarıyor hep ust buyukler sıstı
Emirin_Annesi10 mina00 ah ahh. 6. Dişi patlayamadı gitti derken köpek dişi de inmiş yine iyi dayanıyolar kıyamam🥲
mina00 Emirin_Annesi10 benımkının 6 dısı var, kopek dıslerı ındı sıs tum agzı beyaz ah kardes cok zor anlıyorum