Emine1013 Kızlar bebekler kaç aylık oturtmaya başlamalı bebeğim 3 aylık oturmayı çok seviyor oturmak istiyor kısa süreli oturtuyorum ama zarar görür diye korkuyorum.
Tombikdonerartikcokpahali Benim de bebegim 2 ay 15 günlük. Kendisi yatarken kafasını kaldırıyor hop oturur duruma geliyor bir gün belini ağrıtacak diye korkuyorum🙁
Emine1013 Tombikdonerartikcokpahali evet bizimde aynı ellerinden tutuğmuzda kalkmak istiyor oturunca çok mutlu oluyor etrafına falan bakıyor
Emine1013 Ebruli101 6 aya kadar nasıl durucaz acaba gerçekten çok seviyor elimizden geldiğince oturtmuyoruz ama
Tombikdonerartikcokpahali Emine1013 Masallah tek sorunumuz biz ellerinden tutmuyoruz bacaklarini kendine cekip ayaklarını tutuyor onu nasil yapıyor hala anlamış değilim. Koltuğa falan hayatta birakamiyoruz
Emine1013 Tombikdonerartikcokpahali her bebeğin gelişimi farklı oluyor işte her bebeğin kendine özgü şeyleri var
Ebruli101 Emine1013 biz kontrole gitmiştik 4 aylıktı pusetten doğruluyordu evde oturmaya çalışıyordu doktora gösterdik oturmak istiyor diye erken dedi canım 🤷
tenceretavakuskana 5 aylıktan ıtıbaren desteklı oturtmaya baslayabılırsınjz kısa surelı zamanla desteksız otrmaya alsıınca destegı cekersınız 3 ay cok cok erken
Purpura26 Emine1013 3 aylıktan sonra kucakta sadece destekli şekilde oturabilir. Doktorlar diyor ki siz onun gelişimine ayak uydurcaksınız. Oturmak isteyen çocuğu oturtmamanın hiçbir mantığı yok. Otura biliyorsa artık baş hakimiyetini sağlamaya başladığı anlamına geliyor.
Denizzz88 Emine1013 bize doktor 5.ayda başlattı oturtmaya mama sandalyesine oturt azar azar dedi. 3 aylık daha çok erken bence oturtmayın beli ağrır
birtutamsac Emine1013 3 ay biraz erken 4 aylıkken yavaş yavaş destekli oturtun dedi doktor, 6 aylıktan sonra desteksiz oturmaya başlayabilir
idilolo Kucakta oturabilir ama koltukta destekli oturtmak için erken, benim bebeğim 4 aylık günde 2-3 dakika destekli oturtuyorum.