Cali Kizlar merhaba, rica etsem bebeginizin bir gunluk emme duzenini yazabilir misiniz? Bir seyleri yanlis yapiyorum ama bulamiyorum, sizden dinlemek isterim her sey yolunda mi
Tugce Cali 2 saatte bir emziriyorum fakat çözemediğim bir problem var sanki ilk haftaya döndük. Memede uyur oldu uyku düzeni de kalmadı. Diş mi gelecek nedir anlayamıyorum. Bekleyeyim burada bir bilen çıkar umarım 🙏🌸
Sgma Cali Bizim bir emme düzenimiz yok ne zaman isterse o zaman emziriyorum. Bu bazen yarım saat bazen 1 saati buluyor bazen 2-3. Geceleri ilk uykusunda 5 saat kesintisiz uyuyor en uzun uykusu o oluyor uyanınca emziriyorum
geceuyumayanne1 Cali Benim bebeğimde 3 ay 25 günlük benim bı saatim yok ne zaman isterse o zaman emziriyorum bazen 1 saat bazen 2 saat ama hiç 3 u geçirmedim ben ne zaman isterse o zaman emziriyorum
Roze_90 Nerede yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz? Sürekli emzirmen gerekiyor belli bir saati yok zaten emmek istemediği zaman o almayacaktir
Tugce Roze_90 bu ne zaman oluyor? 😂 hiç almadığı olmuyor. Sadece alıp bırakıp tekrar alıp tekrar bırakma huyu var, sanıyorum bu meme reddi zaten
Cali Ya evet aslinda ne zaman isterse o zaman emziriyorum ama buseferde uykuya gecerken yari ac yari tok oluyor emmek istemiyor haliyle zaten gaz bi yandan bastiriyor ay bazen mama vermek daha kolay gibi geliyor ya cok yoruldum