Masal27 Gizemmm22 1 ay 6 günlük bebegim hem mama hem meme şeklinde gidiyoruz memeyi her istediğin de veriyorum eğer duymazdan 60 ml mama veriyorum genelde mama sıklığını 3 saatte bir olarak ayarlıyorum. Bazen sabah veriyorum mama 5 e kadar memeyle sonra mama veriyorum. Değişiyor yani ama hep 60 ml gidiyorum
Evrim1906 Gizemmm22 sadece mama ile besleniyorsa 70 yada 90cc arası normal canım ama seni de emiyorsa onu tm bilemezsin çünkü ne kadar emdi anlamıyor insan doymadığı zaman o belli eder zaten
Gizemmm22 Masal27 yalnız değilim demekki bende hem mama hem meme veriyorum bebeğim 27 günlük. 60 ml veriyorum uyucak zamanda şekerleme istiyor ya mama yada meme.
Zara58 Masal27 Benım bebeğim 2 ay bir haftalık kilosu da Gayet iyi ama 50 CC içiyo oda zorla bazen kaşıkla veriyorum içmiyo diye neden acaba. Siz kaç saatte veriyorsunuz
Deletedmom5284 Mama vermeden günde 5-6 çişli bez alıyorsan mama vermene gerek yok, çiş sayısı azsa veya sarılığı varsa günde 3 kez 30 ml versen yeter, sonra azaltırsın
Deletedmom5284 Gizemmm22 aslında gerek yok onlar sadece emmek istiyor ben 2 buçuk saat emzirdiğimi biliyorum
Masal27 Zara58 söyle soyliyim sütüm azdı yetmediği zaman 3 saatte bir mama veriyordum. Şu an sütüm gayet iyi o yüzden doymadığını hissettigim zamanlarda veriyorum 60 ml o da bazen daha azını yiyor
Zara58 Masal27 ben sağarak veriyorum 2 saatte bir zorla ,50 yada 60 CC içiyo. Galiba acikmasina fırsat vermiyorum o yüzden az emiyo
Masal27 Zara58 her bebek farklıdır bizimki de ortaligi yıkar aciktigi zaman baslarda uyandiriyordum ama artık gece kendi uyaniiyor 3 saatte
Zara58 Masal27 bazen 4 saatte veriyorum uyanmıyo diye yine az içiyor anlamadım. Normal de Araştırdığım da o ayda ki bebeğin 90 dan aşağı icmemesi lazımmis