Berensln Arkadaslar henüz 15 günlük bebeğim Suan sarılık,, doktor kontrollerinr gide gele üşüttü mü bilmem Öksürük hızlı nefes alıp verme burun tıkanıklığı oldu napıcamı bilmıyorum artık cok yıprandık
Mervegns Berensln ah kuzum 😔 bizde 21 günlüğüz 3-4 gündür bizdede aynı sıkıntı var halsizlik huzursuzluk öksürük burun tıkanıklığı doktora götürdük serum fizyolojik uygula günde bi kaç kez sonra oltri bebe ile temizle dedi bide bi sprey verdi ara ara onu sıkıyorum
Polyanna12 Berensln bizde sarılık yüzünden sürekli hastaneye gidiyoruz hastaneler aşırı kalabalık dün hastaneden gelince bebeğimin sesi bir anda kısıldı halsizlesti insanın cani gidiyor öyle görünce
Zara58 Berensln Geçmiş olsun bi hastalıkla uğraşırken bide üstüne başka cıkınca yıpranıyor insan haklısınız
Berensln Mervegns otri bebeyi bizde kullanıyoruz. En basından beri sarılık İcin 2 günde bir doktora gittiğimiz için üşüttü mü diye düsünuyorum nasıl düzelecek valla ben de yemeden içmeden kesildim
Berensln Polyanna12 evet hastaneye gide gele sağlam bebeği hasta ettik ya cok canım yanıyor cok uzulıyorım
isil123 Berensln Aynı durum bizdede oldu 45 günlük bebeğim ile 5 gün hastanede yattik. Şuan evde buhar makinesi ile devam ediyoruz. Çoğu bebeklerde bu şikayet var bu aralar ☹️
Prettywoman91 Berensln merhaba cok geçmiş olsun aynı belirtiler benim kızımda vardı rsv virüs pozitif cıktı. Cigerlere inmediğinde evde tedavi serum fizyolojik ile. Mutlaka doktora götürün suan salgın var. Ciğerlere inince yogun bakıma alıyorlar. Siz sık sık burnunu temizleyin. Biz rsvyi evde atlattık ardından ben gribim suan ve gene cocuk tıkanmaya basladı artık bıktım bende hastalıktan. Ama önümüz kış ve hastaneye gidip gelmek kaçınılmaz. Böyle böyle büyüyecekler. Uykusuzluk yorgunluk hastalık lohusa psikolojisi herşey üstünüze geliyor olacak. Yaşadık hala yaşıyorum. Rabbim kolaylık versin canım devrelerime🌸
Thezer İlk zamanlar çok zor :( biz de yaşadık o hastane süreçlerini, siz kendinize dikkat edin ve bol bol emzirin bebişlerimiz ilk zamanlar bizden çok daha çabuk toparlanıyorlar. Sütünüz ilaç onun için
Berensln Mervegns malesef yok persembe doktor randevumuz var Bi görsün ona göre alırız sürekli uyuyor yine