Tugce Deletedmom_78 tüm yazdığınız teorileri tek cümle ile yıkayım mı😂 ilk 4 ay bebekler alışkanlık edinemiyorlar
cileklisakiz Deletedmom_78 ay valla bu postu ben açıcaktım benden önce davranmışsın benimkide 34 günlük niye böyle oldu anlamadım oysaki biryeride ağrımıyor ama uykuya dalamıyoe inşallah biran önce düzelir ya
mhafsa Deletedmom_78 benimki de 43 günlük bu gece 8 buçukta önceki gece 7 de uyuduk Gündüz de uyumuyo banyodan sonra da uyumuyo
Deletedmom_78 mhafsa seninkş yine uyumuş ya bnmkş uyumuyo dün gece banyo yaptrdk uyusun dşye 12 de uyudu 3 de geri kalkto
MyEternalLoveNoyann Deletedmom_78 hahaha aynen valla şimdi eşim geldi bı dişimi fırçaladim oh be dünya varmış diyorum dış fırçalamanın bile lüks olacağını hayal bile edemezdim yani
elfsf Deletedmom_78 hayır hiç stres yapma emin ol yetiyordur açlıktan değil kokumuza ihtiyaçları var bol bol kucakla başka çare yok simdilik , düzen yok su anda alışkanlık da edinmiyorlar
Tugce Deletedmom_78 bence hayır. 😂 bir şeylere alışsa bari uyutmanın bir yolu olurdu. Sallıyorum yok, emzik veriyorum yok, banyo yaptırıyorum yok, emziriyorum yine yok. Uyumuyor
mhafsa Deletedmom_78 bizde anca kucakta uyuyabiliyoruz 10 dakikada bir uyanarak sabah uyudugunda hemen geri uyaniyo yine annem yanımda olduğu için ona veriyorum sabahları
Semamehmet18 Deletedmom_78 canım benim kızımda öyleydi zamanla düzene giriyor aynı hiç uyumuyordu gece 3-5 saat ancaydı ili aylık olucaz yarın çok şükür geçti girdi düzene sabretmekten başka çaremiz yok maalesef 🥰
rukiye_ve_atlas Deletedmom_78 annem bebeklerin 40 ı çıktıktan sonra huyu değişir derdi inanmazdım benim oğlum 40 ından önce canavardı hiç uyutmazdı hep ağlardı 40 ından sorma düzeni oturdu belki sizin bebeğiniz de tam bilmiyorum ama atak haftasında olabilir biraz sabredin güçlü olmaya çalışın ne şekilde uykuya dalıyorsa biraz o şekilde devam edin
Deletedmom_78 rukiye_ve_atlas ay bizimkş de 40 dan önxe uyuyordu o günleri özledim😂vallaha hal kalmadı ama olcsm güçlü artık😬
Palihan Deletedmom_78 benimde oğlum öyleydi ben ilk 4 ay yaşayan ölü gibiydim o kadar iyi anlıyorum ki sizi ama ben Bi çözüm bulamadım maalesef ki ve uykusuz sinirli gergin geçirdik o günleri 🤷♀️🙍♀️
Deletedmom_78 Palihan bemde çözüm bulamıyorum ayağımda sallamam desiğim halde onu bile yaptım yok bana mısın demiyor 😬
idilolo Deletedmom_78 atak dönemidir. Uykuları değişecek, gün gelip uyumayacak, gece uyanacak, bazı bebekler gece uyuyor sabaha kadar bazıları uyumuyor. siz sakin olun, ben şunu öğrendim anne sakin olamıyorsa bebek de sakin olamıyor.
Mlkzrl Deletedmom_78 46 günlük bebek bişeye alışmaz. O günlerde ben de aynı problemi yaşamıştım gece uykusuna banyo yaptırıp mayıştırarak alıştırdım. Şuanda dünyaya geldiğinin bile farkında değil. İlk üç ay da herhangi bişeye alışmaz içiniz rahat olsun. Onun tek bildiği şey anne kokusu sesi. Alıştıramazsanız uyku danışmanına danışmanızı öneririm. Benim bebeğim 10:00 08:00 arası uyuyor, 5 aylık. İki kere de emmeye uyanıyor