Momyofkerem Kizlar emziriyorum. Cidden rezene çayı içince bebeğin gaz sancısı rahatlıyor mu? Baska tavsiyeleriniz var mi gaz icin
Gamzefisne Momyofkerem rezene icince rahatlıyor kimyon içince rahatlıyor birde gaz ilacı olarak Nurse harveys colex bizim için çözüm oldu
sarmaliklahana Momyofkerem ben dogum yaptıgımdan beri kullanıyorum günde 1 bardak ac karnına kahvaltı öncesi içiyorum. İçmefipimde bebeğim de farkediyor gaz sancısı oluyor zorlanıyor. Baska bişey içmiyorum içirmiyorum da cok şükür.
YaseminSare Momyofkerem biraz daha rahatlatıyor bebişleri ama tam olarak etkili değil canim ben metsil damla kullaniyorum bebişe birde bagirsakları çalıştırıcı bacak egzersizleri var baya etkili oluyor.
realistbirhayalperest Momyofkerem ben bi kupa da rezeneyle kimyonu demleyip içerdim. Beni bile rahatlatırdı😅
YaseminSare Momyofkerem allah yardımcın olsun cok yipratici bir durum birde gece yatarken havlu ütüleyip sıcak sıcak karnına koyuncada geceyi biraz daha rahat geçiriyor
lgsya Momyofkerem oglum dogdugundan bellı hep rezene ıctım hem süt cogalması ıcın hemde gaz olusmasın dıye gunde 3 4 bardak ıcıyordum hıcbırsekılde oglumda gaz olmadı olduysada cok hafıf
_Evlatcennetkokusu_ Bugün doktora sordum çok gazi var ve sürekli huysuz rezene içiyorum dedim doktor içme dedi araştırmalar yapılmış ve çocuklarda ileriye dönük erken ergenliğe girdiği tespit edilmiş kullanma dedi mommys bliss verdi inş o ise yarar
Kuzucukumsu _Evlatcennetkokusu_ bunu ben de duydum hatta kanserojen etkisi de Var diye de duydum o yüzden bebeğime vermiyorum amw kendim günde bi bardak içiyorum
Coala Momyofkerem ilk zamanlar kendim günde 2 bardak içiyordum 40.45 günlükten sonra hem kendim içtim hem bebeğime küçük su biberonuyla 5.6damla veriyordum
gulceninannesi1603 Momyofkerem ben her yemeğe başlamadan önce birer tutam rezene anason kimyon demliyordum yemeğim biter bitmez içiyordum çok faydasını gördüm
elifineylulu Momyofkerem ben rezene ve anason çayları içiyordum yemeklere de kimyon atarak yiyordum rahatlatiyor gerçekten
Beril_58 Bir valla ben hiç bir faydasını görmedim ama arkadaşıma da tek çare rezene oldu ne damlalar işe yaradı ne kiraz çekirdekleri .. ama bende bi etkisi olmadı biraz deneme yanılma yolu.. kiraz çekirdeğini de deneyin sancısı tuttuğunda değil de sakinken karnına ayaklarına koyun
aminekzl_ Ben rezene çayı ictigimden cok felaket karnima gaz sancisi giriyor sizde hiç olmadi mi? Sanırım benim bünyemle alakali bir bardak icsem 24 saat o sanciyi cekiyorum iyi gelmedi bana maalesef
Yasemin38 Momyofkerem rezene bebeğin psikomotor (beyin)gelişimini olumsuz etkiliyor diye önermemişti doktorumuz. Anasonlu bitki çayı ,kimyon,çörek otu kaynatıp içebilirsin. Günlük 1 tane maden suyu içebilirsin.Yüz üstü yatırmakta çok iyi geliyor gaz için.