Kattyperryy Doğum parası ödeme aşamasında yazıyor ne zaman yatar nasıl alabilirim bunu bi bilgissi olan varmı
Morpuantiye Kattyperryy Direk ptt ye git alıyosun,ben dilekçe falan doldurmadım. Hatta ben 10 ay sonra almıştım 😂
motherthea Kattyperryy ödeme aşamasında yazıyorsa yatmıştır benim de öyleydi saf gibi bekledim bekledim meğersem yatmış öyle yazıyormuş canım
0bhrasya Bende de ödeme aşamasinda yazıyor PTT ye de gitmedim hiç çocuk yaşina girdi alabalirmiyim acaba gitsem bende
Mucizem21 Benimde öyle yazıyodu ama yatmamıştı aradığımda isterseniz 444 17 88 i arayın PTT çağrı merkezi ordan net bilgi veriyorlar yatmışmı diye
Birhilal Kattyperryy devlet hastanesinde doğum yaptıysanız doğumdan 2 gün sonra hastane doğum parası için başvuru yapıyor ve ay içinde paranız yatmış oluyor. ödeme aşamasında demek gidip PTTden vezneden çekebilirsiniz demek oluyor. 😊
1prens1prensesannesii Kattyperryy bende de öyle yazıyordu. Pttye gittim doğumdan 1.5 ay sonra yatmış ücret çektim
egeninumutdenizi Kattyperryy ptt den aliyorsun bendede oyle yazıyordu bekliyorum hesaba yatacak diye ptt sordum yatmıştı
mmek_2014 Pttye gidip sorun. Bizde de sürekli ödeme aşamasında yazıyordu 2 ay sonra Pttye gittim sormak için para yatmış çekip geldim