Gamzefisne Bebeğim 42 günlük 2 3 gündür gündüzleri uykuya dalamiyor gaz problemimizi yendik karnı aç değil altı temiz fakat uyku yok en uzun uyuduğu yarım saat başına boyle bı durum gelen var mı ?
Eymenefe24 Gamzefisne benim oğlumda 39 günlük ve 2 gündür benimkide aynı şekilde bu gün gecede uyumadı
Gokce122 Gamzefisne benim bebeğimde şuan 4 aylık ama başlarda bizdede vardı aynı durum hiç bir sıkıntısı olmadığı halde dalamazdı ama sonra geçiyor ☺️ Ben burdaki çok post tada gördüm aynı sorunu merak etmeyin
Burcuumuterel Gamzefisne benimde 50 günlük bu zamanlarda normalmiş gün az gece daha uzun 3 aydan sonra düzene gircek diyor uzmanlar.
Gizem2312 Gamzefisne bizde de öyle en son gaza yordum ben gazını çıkarıp karnını doyurunca uyudu bi saat falan şimdi yine aynı tam çözdük tamam diyorum yine aynı. Bende napacağımı şaşırdım 26 günlük benimki de
Gamzefisne Gizem2312 Bizimde gaz sorunumuz vardı önceleri bizde ona yoruyoduk ama şimdi onuda çözdük hicbi sorunu yok ama gunduz uykusu yok cildirmaya ramak kaldı resmen