sunbaby Kızlar tatil için nereye gidebiliriz nereleri görmeliyiz buraya kesin gitmelisin diyeceğiniz önerileriniz var mı daha önce Nevşehir’e, Konya’ya ve Muğla Fethiye’ye gittik, aydına da gittik ama orayı gezmemiştik önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim 🥰
Zekimurendebizigorecekmi sunbaby İstanbul , İzmir , Bursa , Karadeniz’in tamamı zaten , Gaziantep , Hatay , Mersin , Konya , Mardin .. aslında her şehirde çok güzel yerler var canım sizin rota neresi olacak hangi bölge ona göre şehir önermek daha mantıklı :)
Matmazellll sunbaby Bir Gaziantepli olarak Tabiki Gaziantep Diyorummmmm yemekleri tarihî çarşıları Kalesi herşeyiyle mükemmel.
Adababy sunbaby amasya kral kaya mezarlıkları var ferhat işe şirinin heykeli ve mezarları var şehzade mustafanın mezarı var
sunbaby Zekimurendebizigorecekmi ya aslında bölge veya şehir farketmez tarihi yerler gezilecek görülecek her yere açığım mesela Konya’ya gitmiştik Mevlana türbesi, tropikal kelebek bahçesine hayran kalmıştım yani şuraya gidip şunu kesinlikle görmelisin diyiceğiniz herşeye açığım😇
Zekimurendebizigorecekmi sunbaby Bursalıyım bende Bursa’dan örnek vereyim :) Ulucami ( dualrın kabul olduğu ilk 5 mekan arasında ) Tarihi Çarşıları emir sultan ve yeşil cami Irgandı köprüsü misi köyünde balık Cumalıkızık ta kahvaltı Arada Kafkas’a uğrayıp kestane şekeri tadımı yetmeyip tahinli pide ve cantık ile mideni şenlendirme uludağda kayak merkezinde sucuk ekmek Tophane de şehrin seyrine dalmak Orhangazi , Osmangazi türbeleri Şehzade Mehmet ve ailesinin türbesi Hammalarında rahatlama İznikte kaplıcalarına gitmek su uçtu şelalesi sonra acıkırsınız illa ki ee bi İskender yemeden olmaz :) iskenderi de sindirmek lazım üzerine Kozahan , ipekhan , fidanhan da gezip Türk kahvesi içmek :) Yani canım daha çooook şey var ama hangi birini yazayım :)
sunbaby Matmazellll Gaziantep’i hep merak etmişimdir kesinlikle şunu yiyin yada şuraya gidin görün diyeceğiniz yerler neresi öğrenebilir miyim 😊
Matmazellll sunbaby Öncelikle Sabah uyanır uyanmaz katmer yemenizi öneririm Bakırcılar çarşısında Gezebilirsiniz harika şeyler var el işçiliğiyle yapıp satılan Paça ciğer kebap çeşitleri adım attığınız heryer bu dükkanlarda mevcut Ama ciğeri Ciğerci mustafadan yiyin derim tam Antep kalesinin karşısında kocaman 3-4 katlı yerleri var sürekli turistler de tercih eder kelebek var paça beyran içmek için tercih ettiğim yer tatlı olarak da künefehan İmam Çağdaş 👌
sunbaby Zekimurendebizigorecekmi yaaaa Türkiye’de aslında ne çok gezilecek yer var dimi zaman ayırıp tek tek yer yazdığınız için teşekkür ederim Bursa diyince benim aklıma ilk kestane şekeri geliyor valla 🤗 kesinlikle tura Bursa’yı ekleyeceğim🥰
sunbaby Aryamomm ay çok istiyorum aslında Trabzon Rize hayran olduğum yerler fakat havalar yağmurlu olursa korkusu var çünkü oralar genelde hep yağmurlu oluyor 😊
Zekimurendebizigorecekmi sunbaby Çoook güzel bir ülkemiz var ☺️ He il ayrı hazine .. rica ederim canım . Ama insan memleketini azcık kayırıyor ☺️ Bursa’yı seversiniz umarım keyifli tatiller