nuharasduhaayaz Arkadaşlar yürüteç mi daha kullanışlı oyun arkadaşı mı kararsız kaldım oyun arkadaşın arkasına ittirdigin zaman bebekler düşüyor mu
cemreninnannesii nuharasduhaayaz ikiside var ikisinide çok severek kullandı hatta yürüme arkadaşını daha kullanıyor 11 aylık maşallah hiçte düşmedi
Yazaksami nuharasduhaayaz ben kısa işlerimi halletmek için yürüteç almıştım günde 15 dk yı geçmiyordu toplam kullanması. Diğerini düşer diye almamıştım ki hala o tarz şeylerde ayağı takılabiliyor
esraeerdogann nuharasduhaayaz yürüteci önermedikleri için doktorlar yürüme arkadaşı aldım oğlum için henüz 6ay 11 günlük yürüyemiyor bensiz ama önündeki tuşlardan çok güzel sesler çıkıyor baya keyifli oynuyor baya oyalıyor benim fisherprice köpekcik☺️
Sinemisssss cemreninnannesii ben de yürüme arkadaşı almak istiyorım ne tip birşey uygun olur kızım 10 ay 12 günlük
cemreninnannesii Sinemisssss canım 10 aylıksa hiç yürüteç alma içinden çıkıyorlar zaten yürüme arkadaşıda bime gelmişti 130 tlye ben ondan kullanıyorum
Poncikannesi606 nuharasduhaayaz kızlar ben yürüteç aldım kullandım. Şimdiki aklım olsa alır mıyım hayır. 🤭 Ikeada satılan ahşap yürüme arkadaşı var çok güzel letgo dolap gibi uygulamalardan ikinci el tertemiz bulabilirsiniz. Şimdi olsa öyle alırdım. Şuan yürümeyi geçtik biz koşma aşamasında sıpacık
Sinemisssss cemreninnannesii yürüteçi 8.ayda aldım ve son 2 haftadır dediğin gibi cıkıyor içinden tamam ben de takip edeyim cok sağol