Seda0651 Sleepy natüral kullanıyor um . Daha 20 günlük bebeğim var 4 kilo . 1 numara kullanıyorum fakat nasıl bagladiysam beze çok az çiş gelip çıkıyor . Sleepy ekstra kullanan var mı nasıl acaba ona mı geçsem
Alyaprenses Seda0651 1 numara çok küçük dedikleri için 2 numarayla başladım gayet rahattı şimdi sleepy ekstrayı eşim yanlışlıkla aldığı için (3 numara bebeğim 5.300 gr) kullanıyorum ama önermem bu da büyük toplanıyor alt kısmında sanki
susunbebekuyuyo Seda0651 sleepy extra kokulu limon gibi kokuyor birde 4 kg için 1 numara küçük feğilmi yanlardan sıkar benim kızım 43 günlük 3 numara kullanıyoruz 1,5 hafta önce 4600 grdı kilosu
Hayatkisa1126 Seda0651 sleepy bir numarasi çok küçük biz dağa yeni doganken direk 2 den başladık 3 500 kiloydu doğdunda
Alminakaanucak Ben 20 aylığa kadar Prima care kullandım çünkü o dönemde çok fazla çiş yapiyorlar şimdi 29 aylık sleepy extra yada natural fark etmiyor taşma gibi bı sorun yaşamıyoruz zaten buyudukce günlük çiş ve kaka ihtiyaclarida oldukça azalmaya başlıyor
MyEternalLoveNoyann Seda0651 sleepy ekstra kullanıyorum şuan 4700gr bebeğim 2numara kullanıyorum daha hiç çıkmadı dışına
BEB14 Seda0651 hem bio naturel hem naturel kullanıyorum dönüşümlü olarak aynı sorun bende de çok oluyordu 4 kiloyla birlikte iki numaraya geçtim sızdırma sorunu ortadan kalktı. Birde natureli bio naturelden daha çok sevdim ben
sarilokumumm Seda0651 ben naturaldan ekstraya geçtim daha iyi bir de genelde kalıbı küçük oluyor 2 numarada deneyebilirsiniz oğlum 8 kilo 5 numara kullanıyorum