Esracim Ymr ben kullandım bebeğim yeni doğduğunda sütüm az geliyor diye ebe arkadasim sma aldırdı. Toplamda on defa felan kullanmisimdir. Bir sorun yaşamadım. Biraz gaz yapıyor birde kokusu kötü ama mamalqrin geneli mi böyle bilmiyorum
Gevrann Ymr biz 3 ay boyunca sma kullandık yeşil kaka, kabız, gaz hepsini yaptı ve bebeğim mamadan soğudu zaten sadece mama içiyor. Kullanmadık artık onu. Tavsiye etmiyorum ayrıca anne sütüne yakın falan değil
Gevrann Ymr ayrıca bebeğim sma’dan sonra hiç kilo almadı 😒 çok pişmanım çok şu an hangi mamayı versem içmiyor artık 😔
Melikeakiner [bilinmeyen] Kabızlık yapıyor, yeşil kaka yapıyor. Doktorumuz anne sütünde bulunan prebiyotik lifler bu mamada yok. Kabızlığa o yüzden neden oluyor değiştirin mamayı dedi.
Deletedmom275 Ymr Bebeğim 11 aylık oldu. Doğduğu günden beri Sma ile besleniyor. Hiç sorun yaşamadık.
cerennaslann Ymr hem kabız hem de gaz yaptı değiştirip hipp combiotice geçtik kabızlık sorunu düzeldi gaz sorunumuz da azaldı
kiliclar [bilinmeyen] hiç denemedim bana aptamil önermişlerdi güzelde içince ve yarayınca bebeğime bir daha değiştirmek istemedim
1anne Kaboz yapıyor gaz yapıyor similac kullamıyoruz 8 aylık oldu kızım memnunum anne sütğne en yakın mama sma olarak biliniyor fakat en yakını similac sindirimide kolay gaz yapmıyor kabızda yapmıyor
SieisteineMutter 1anne Anne sütüne en yakın mama Hipp combiotic mamadır :)) içeriğinde prebiotik vardır hiç bir mamada olmayan ve sonrasında da bebelac gold bence ama mama her bebekte farklı oluyor :)) kimine yarıyor kimine yaramıyor