Aysenurunpenceresi Kızlar Ankara da çocuk doktoru önerir misiniz. Çok fazla ilaca başvurmayan siz sormadan herşeyi söyleyen biri istiyorum
EMM2020 Aysenurunpenceresi Medicana Çağlar yörgüç muayene ücretinden dolayı şu an götüremiyorum sık sık ama harika bir doktordur siz sormadan her şeyi söyler ve ilaç tercih etmez hastayken dahi ağır ağır antibiyotikler yazmaz daha doğal ilerler. Bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle tavsiyeeee
zeynepaf Aysenurunpenceresi Liv Hospıtal de Dr.Hidayet Katipoğlu biz çok memnunuz,sormadan her şeye cevap veriyor
Masalsiii Aysenurunpenceresi Ben de bu sorunun cevabını arıyorum açıkçası yorum burada kalsın da görürüm 😅 Şehir Hastanesi doktorlarından arıyorum ben de açıkçası
Aysenurunpenceresi EMM2020 evet baktımda memnuniyeti yüksek bi doktor, teşekkür ederim değerlendiricem :))
denizgizem Kesinlikle Medicana mustafa çağlar hoca ilk gittiğiniz andan itibaren bilgisiyle sizi memnun edecek emin olabilirsiniz
Aysenurunpenceresi denizgizem peki sizce liv mi Medicana mı daha donanımlı bi hastane Ankara’da yeni sayılırım
denizgizem Aysenurunpenceresi liv bilmiyorum hiç gitmedim ama gebeliğim ve doğumdan beri de Medicana gidiyorum memnunum hastane olarakta