Kbrdmr1 Selam kızlar bebeğim 9 aylık dişlerini çok erken çıkarmaya başladı çok zordu ilk ön dişler alt üstler çıkardı şimdi yanlar patladı ama çok zor hep ağlıyor gece uyumuyor sürekli bağırarak ağlıyor sanki canı çok yanıyormuş gibi eliyle kulaklarını cekiyor ve kafasını kaşıyor cagresizim yanımda kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum siz bu dönemde neler yapıyordunuz ne olur yapıpta iyi geldiğiniz şeyleri benimle paylaşırmışsınız😭
Mom4565 Kbrdmr1 canım temiz bezi buzlukta dondur eline ver ağzına alsın o buzlu bez çok rahatlatacak bebeğini
Ebarslan Kbrdmr1 merhaba geçmiş olsun kıyamam tedagil kullan canım acayip rahatlatıyor bebeğime vereceğim şryi önce kendim deniyorum uyuşma uyuşturma özelliği var ve içeriği doğal
Makbuleee Kbrdmr1 sütünüz var mı emziriyormusunuz bilmiyorum ama annesi sütünün mucizesine inanamlardanım sütünüzü sağıp bir tülbent veya beze batırın dolaba koyun soğusun ve çocuğunuzun eline verin rahatlatacaktır. Geçmiş olsun biran önce dişlerini çıkarır inşallah
Destina16 Bebekler için Agrı kesici ates durucu surup içir boyle zamanlarda cok rahatlıyor ve uykusunu guzel alıyor ben hep oyle yaptım. Agrısı var sonucta
Elifyor Kaynamış suyun içine bir kaç tane Karanfil atıp soğumaya bırakıyorsunuz ve parmak fırça ile onu diş etlerine uyguluyorsunuz . Bunu bi sayfada görmüştüm denemedim ama siz bir deneyin isterseniz karanfilin uyuşturma özelliği var ya belki rahatlatır . Bir de yatmadan calpol verebilirsiniz
Mom4565 Kbrdmr1 hiç birşey olmaz bezi uzun kalem gibi sar sadece sardikin yeri at buzluga damaklarini o suguk bez çok rahatlatacaktır
Elifyor Kbrdmr1 her gün vermeyin duruma göre artık o konuda bir şey diyemiycem ama siz o karanfili yapın bi 😊 ha bir de calpolü de diş etlerine sürebilirsiniz benim bi tanıdığım öyle yapıyormuş
Elifyor Melikeuzun diş jeli kullanmayın lütfen ya bununla ilgili bir haber görmüştüm Allah korusun bebeğin ölümüne sebep oluyor 😔 daha doğal şeyler kullanın yanlış anlamayın naçizane tavsiyem 🙏 hatta bununla ilgili bir post açmıştım diş jelleri hakkında diye bir bakın isterseniz
Gulercan Dış granulu kullanıyorum dış kasiyici birde parmak silikon kaşıyıcı deneyin rahatlar insallah
Cookie Canım geçmiş olsun diş dönemi çok sıkıntılı geçiyor Zeytinyağına birkaç karanfil atıp bı gece beketiyorsun sonra dış etlerine uyguluyorsun bu çok iyi geliyor diye biliyorum ama sen yinede bı YouTube’dan araştır güzel yöntemler var
Deletedmom5284 Seni çok iyi anlıyorum diş dönemi mahvoluyorum resmen, calpol vermekten başka çare yok, dişlerine soğuk şeyler sürerdim bide bi arkadaşın dediği gibi bezi suya batırıp dondurur verirdim eline