Merve_4141 3 aylık bebeğim sürekli oturmak istiyor uyumuyor geceleri kuş uykusuna yatıyor sürekli ayakta kızlar ne yapsam bilemedim sürekli bi ağlama peşinde kucağa alınca susuyor bütün gün ayakta gece de ne yapsam bilemedim başından geçen var mı
Ayssss1 Merve_4141 benimkide öyle 40 o çıktığından beri öyle valla napacagomı şaşırdım 1 hafta sonra 4 aylık olacak hep kucak istiyor hep ayağımda sallıyorum
Ayssss1 Merve_4141 doktorumuz bize humana iyi geceler çayı verdi daha doğrusu burda biri önerdi bende doktora sorarak aldım 2-3 gün işe yaradı sonra yine aynı
duyguanne Merve_4141 büyüyor annesi artık merak ediyor siz sakin olun o da sakin olacak uyuması için zorlamayın kendinize stres yapmayın bunu o zaman hiç uyumuyorlar. Kucaklayın gezdirin sonra zaten istemiyor bizimde öyleydi şimdi 5 ay 11 günlük oyuncaklar ilgisini çekiyor kucakta gezdirmek bile gördüğü ger şeyi eline alıp oturmak istiyor 😅 kucaklayın gezdirin sakin bi ses tonuyla konuşun öpün ninni söyleyin bizim kızda yatak odasına geçtik mi çığlığı basardı çünkü biliyor uyuması gerekecek 😂
Merve_4141 Ayssss1 bende aynı canım hep ayağımda hele geceleri hiç nerdeyse uyumuyor uykusuzluktan ağlıcam 🥲
Ayssss1 Merve_4141 valla ben nerdeyse her gece ağlıyorum artık e bebekte satılıyor 100 ml suya 1 tatlı kaşığı koyuluyor gün içinde ara ara bebeğe içiriliypr
Merve_4141 Ayssss1 valla dalıyor yatağına koyar koymaz uyanıyor hiç uyumamış gibi oynuyor doktoruma sorup bende bi deneyim canım olmadı
Merve_4141 duyguanne o kadar sakın yaklaşıyorum ki dediğiniz gibi hepsini yapıyorum gezdiriyorum müzik açıyorum ama bi zaman sonra gece artık benim pilim bitiyor 😂