HazalMR 4 gündür cok hasta bogazları agriyir öksürüyor balgamlı burnu tıkalı ateside vardı ve hicbisey yemiyor anne sutu mama ek gida hepsi yiyordu suan hicbisey yemiyor heleki mama hic agzina almiyor kac gundur ne yapacağımı sasirdim 8 aylık olcak
kubra199 HazalMR gecmis olsun , zeytinyağında sarımsağı ezip biraz bekletip suyunu süzün ayak altlarına onunla masaj yapın birde sarımsağı ezerek bir şekilde yoğurtla meyveler yedirmeye çalışın bnm oglumda garipti bu şekilde atlattik
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HazalMR Doktora gittiniz mi? Antibiyotik falan vermiştir. Düzenli kullanın burnunu temizleyin. Başla bir çaresi yok. Varsa hava nemlendiricinizi kullanım burnu boğazı için iyi gelir
Emirin_Annesiii HazalMR Öksürük için sarımsagi rendeleyip zeytinyağıni yapabilirsin benim de oğlum hasta ateş öksürük burun tıkanıklığı Hepsi var. antibiyotik kullanıyor şuan öksürük şurubu falan da var ama o kür öksürüğünu kesti onu bı dene istersen canım. Ateş için de soğan ayağının altına koyup çorap giydiriyoruz mucize gibi bir şey düşürüyor
Emirin_Annesiii HazalMR burun tıkanıklığı için de sprey aldım eczaneden çok rahatlatiyor onunda ismini verebilirim istersen
HazalMR AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet gittik fakat antibiyotik kullanmayin dedi onun disinda dolu ilac verdi ya
06arzu Bence doktora götürün, muhakkak ilaç filan verir. Böyle beklemekle olmaz bence. Çok geçmiş olsun.
HazalMR 06arzu dolu ilcları var doktora gidiyoruz kac gundur oralardan cikmadik ya ama ayni hele burnu bogazi of
Vuslat23 Ihlamur, nane cayı, sanırım kuşburnuda oluyordu o ayda , 2 kasıkta içse heran ver , bol su , lımon kat cayları ıcerse Rabbım şıfa versin inşallah, gececek
Elifyor Benim kızım da hastaydı bir kaç gündür. Öksürük falan vardı . Zeytinyağı sarımsak kürü var internetten bakıp onu yapabilirsiniz gece yatarken . etkisi oluyor gerçekten. Başucuna da yarım soğana karanfil batırıp koyun. Bir de prospan şurup var bitkisel onu kullanın. Bir de gece yatarken calpol veriyordum ben çok şükür şu an daha iyi. Araştırıp ayına uygun bitki çayları yapabilirsiniz. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olur 🙏
Sonsuzmutluluk HazalMR Farklı doktora götürün ciğerini dinletin 3 gün peşpeşe farklı doktorlara götürüp ciğerini dinlettim 3. Gün ciğere indi ve bronşit oldu aşırı tıkanıklık ve aşırı öksürük varsa ciğere inmiş olabilir
Gunes3535 HazalMR canim direk doktora git benim oglum 3.5 yasinda oksurmekten uyuyamiyordu hemen gittim doktora iyiki getirmissin cok ilerlemis dedi ve 3 kutu ilac verdi bugun verdim biraz azalma var kizimda ayni 4 aylik baya öksürüyordu ilaci bi defa verdim simdilik biraz hafifledi yani demem o ki hastalık konusunu aksatma hemen doktora git cocuklar cok hassas Allah korusun ilerlemeden git canim
HazalMR Gunes3535 bugun gittim ve bronşlarina inmis zaten 4 gecedir hastanedeydik surekli ve hava makinasi falan verdi doktor insallah duzelir cok kotuy bisey ga
Gunes3535 HazalMR inşallah canim benim Rabbim evlatlarımızı korusun keske hiç hasta olmasalar icim gidiyor valla