Babymarin Sevgili anneler 6.ayın sonuna geldik bu ay boyunca bebeğim gece saat bası uyandı. Ek gıdaya tam başlamadık fakat sebze tadımı yaptık.Doktorumuz gece beslememi azaltmamı söylediği halde bebeğim her saat bası meme istiyor ve emmeden asla durmuyor😥Herşeyi denedik eşim aldı ben pışpışlayıp geri yatırdım ama nafile. Bu ayda bu durumu yaşayan var mı? Neden olabilir deliksiz uyumak için ne yapabilirim 🥲
Vuslat23 10 bucuk 11 arası doyuruyom karnını ek gıda ıle uykuya gecısı de emzırerek ilk uykusu yıne uyuyo sonralar yat kalk lı , önceden sızın gıbıydı her saat basıydı buzde 6 ay 21 gunluk,
Babymarin Vuslat23 şimdi çok fazla uyanıyor mu? Biz de buun tam 6ay 1günlük olduk. Büyüme atağı diye düşünmek istedim hani 2 -3 kez kalksa dinlenmiş uyanıyorum on raZıyım.genellikle her saat bası kalkıyor ve genelde sabaha karşı bi 30-40 dk uyumuyor 🥲 bu ay düzelecek diye inanmak istiyorum
Vuslat23 Babymarin karnını doyurup gazını alıyoz ılk uyuması 3 yada 4 saat oluyo o vakıt bıraz dınlenıyorum şükür sonrasıda 1 bucuk yada 2 saate uyanıyo dinç oluyom