Minikpofuduk
Ah bu migren 🤦
32 yıllık arkadaşım hiç bırakmaz beni. 8 yaşından beri benimle. Emzirdigim icin kronik migren ilaclarimi kullanamıyorum. Ortalama 1.5 senedir hamilelikten beri perişanım. Ama bir iki önerim var.
- Migren taşı. Bunu yeni keşfettim. Eczanelerde bulunuyor. Ben farmasiden aldim. Ağrı başlayınca agriyan bölgeye sürüyorum. Yakiyor biraz ama bir nebze hafifletiyor Allah'ın izniyle.
- Çörekotu yağı. Çook müthiş bir etkisi var. Ense, alın, şakak, saç dibi neresi agriyorsa sürüp masaj yapin. Oda baya hafifletiyor Allah'ın izniyle. Tabi saça sürünce mecbur kokusundan iyileşince yikamak gerekiyor 😊
- Bağırsakları boşaltmak. Aidan Salih'i bilirmisiniz bilmem. Biyolog ve onunla bir tedavi sürecim olmuştu. Migren tutunca muhakkak bağırsakları boşalt demisti bana. Bu nasıl olacak tabi lavmanla, yada bağırsakları bozacak birşey yiyerek. Benim cok şükür ki kusma refleksi ile birlikte bağırsaklarimda ayni zamanda boşalmak istiyor. Bu sizdede böyleyse ne iyi.
Rabbim den şifa diliyorum. Çok zor migren biliyorum. İlaçsız önerilerim size bunlar, inşaAllah bir faydasi olur size yada okuyan diger annelerimize 💐