MyEternalLoveNoyann Başına gelen oldu mu arkadaslar ya doktora daha gidemedim gideceğim ama şüpheleniyorum sanki rahim sarkmasindan yaşayan oldumu ne gibi belirtiler yaşadınız tedavisi nasıl oldu yada.kendi kendine duzeldimi bilgilendirirmisiniz
Sedabade MyEternalLoveNoyann malesef teyzem de var bu durum bildigin alttan cikiyo ya eline geliyo resmen cok zor ameliyat oldu ama bisey degismedi malesef 😔belki doktor yapamadi bilemeyiz tabi gecmis olsun insallah oyle bisey degildir ..
MyEternalLoveNoyann hunilimomm yaaa kendi kendine düzelmiyor yani ne gibi belirtileri oluyor acaba biliomusunuz nette baktım biraz gerçi ama nette yazanların çoğu var şuan daha 45gun oldu doğum yapali düzelir mi duzelmezmi acayip panik oldum ya
hunilimomm MyEternalLoveNoyann daha yeni doğum yapmışsın canım benim düzelir üzülme bende ilk zamanlar açık görünüyordu hiç kapanıcak gibiydi ama birkaç aya tamamen kapanıyor eski haline dönüyor annem taharet alırken elime geliyor hissediyorum felan dedi temizliğini yaparken fark etmiş baya dışarda demiş geçen yık gitmişti gerek yok çok ufak demişti doktor bi kaç ay önce tekrar gitti artık idranini felan tutamaz olmustu babam da suan yurt dışında o gelene kadar bunu halletmek istiyor doktor esin rahatsız olmaz demiş ama görüntü şekli sanırım rahatsız ediyor
MyEternalLoveNoyann hunilimomm evet ya hem görüntü açısından açıklık gözüküyor hemde sanki tuvalete gittigimde aşağı çekme hisse sanki ordan bişey çıkacakmis gibi bir his var
hunilimomm MyEternalLoveNoyann açıklık düzeliyor ama diğer konuyu bilemiyorum ilk zamanlar oluyordu dikişler felan iyileşinceye geçmişti
Selvigorele MyEternalLoveNoyann bende aynı durumdayım canım kegel egzersizine bel bağladım tek çare doktora gidicem sen gittin mi bende dışarıya et sarkıyor ayakta kalınca egzersizle falan tekrar küçülüp içeri giriyor sonra ayakta kalınca tekrar çıkıyor
MyEternalLoveNoyann Selvigorele yok daha gitmedim gideceğim ins eşimin müsait gününü bekliyorum et sarkma yoksa orası açık bide böyle tuvalette falan aşağı sanki bişey cekiomus bişey çıkacakmış gibi oluyor nette baktım hep bu tarz şeyler yazmışlar