AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Blackcloud Bende hepsiburada yurtıdışı merak ediyorum. Hava nemlendirici sipariş ettim. Ancak ek ödeme falan oluyor mu kapıda bir daha merak ediyorum? İade edilmesi falan?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Blackcloud Teşekkür ederim. Benimde postun hakkında bilgim yok. Ancak eskiden aliexpressten çok ürün aldım gelmesi bazen hızlı bazen uzun sürüyordu vergi koymadan önce. Satıcı değerlendirmelerini baz alarak alıyordum. Bilgin olsun.🙏🏻
Blackcloud AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Rica ederim keşke yardımcı olabilseydim.. Bende teşekkür ederim ama gümrüğe takılma sorunu olmasın diye amazonu tercih ettim bakalım.🌸
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Blackcloud Amazon güzel bir site ama yurtdışı bölümünü bilemiyorum, gelince güncelleme yaparak bilgilendirelim birbirimizi. Nasıl geldi, vergi oldu mu,önerir miyiz. 🙈
Blackcloud AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bende ilk defa alışveriş yapacağım, beceripte alabilirsem süreci tabikide paylaşırım.🤗🌸
Senemmm11 Sena_i çok pahalı ya. Hepsiburada yurtidisi bölümü çok uygun o yüzden ordan almak istiyorum zaten 😂 hem çok uygun özellik bakımından da çok iyiler