Blackcloud Kızlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz, ben kozmetik, kişisel bakım ürünü vs almak istiyorum?
Senemmm11 Blackcloud hepsiburadanin yurtdisi bölümünden biseyler almak istiyorum hızlı geliyormuş aslında ama güvenemiyorum yine de ya (kozmetik ürünü var mi bilmiyorum)
feratlarkupeklergiremez Blackcloud ben arkadaşıma aldırıp göndertiyorum 2 ayda geliyor ya gümrük didik didik ediyor bir sürü şeyin kapağı açık kalmış dökülmüş içecek de almıştım kutuya dökülmüştü kapağını kapatamamışlar anne çayı almıştım tek tek açmışlar artık esrar falan sandılar herhalde
Senemmm11 Blackcloud anladim canim. Bende esimin dogum günü için saat baktım almayı düşünüyorum cesaret edebilirsem bakalım 😂
Hazar_ali4119 Geç geliyor gümrük ücreti v.s bazı ürünlerde deymez satıcı puanlamasina yorumlarına ücretlerine dikkat edin enson ayakkabı aldı oğlum bir aya anca geldi güzeldi olta takımı da güzeldi
Elisafn Blackcloud ali expressden mayo ve hamster tasması almıştım 1 ayda geldi ama güzeldi sağlam yorumlara dikkat edin sadecw 😀
Cutiemom Blackcloud amazonun yurt dışı ürünlerini görebilmek için amazon.com.tr ye değil amazon.com a girmelisiniz.
Hazar_ali4119 Blackcloud Amazon yurt dışı Türkiye’ye gönderilenler gözüküyor baktık şimdi makeup amazon