2yavru1anne Yahu bir insan arabaya biniyor diye neden başı ağrır midesi bulanır yok mu çözümü resmen ceza gibi bir şey yara bandı bunlar hikaye 🥴 orta kulak sıvısı azligindan çokluğundan VS gibi birsey duydum bir doktora mı gitsem ne yapayım ya🥺
Berraserra 2yavru1anne bulantı bilekliği çok işe yarıyor denemenizi tavsiye ederim eczanelerde satılıyor😊 ablamın ve 6 yaşındaki oğlunun arabaya bindiği gibi midesi bulanır suratı sapsarı dudakları mosmor olurdu o bileklik sayesinde 10 saat yolculuk yaptılar ikiside hiç bişey olmadı
Tatlican 2yavru1anne kayinvalidem bir limonu eline aliyor biraz bastirinca kokusu geliyorya onu koklayarak gidiyor uzak yola giderken iyi geliyor diyo
2yavru1anne Yani 2 saat araba bir insanı bu kadar etkiler mi? Sabahtan beri baş ağrısı ile uğraşıyorum 🥴
Burcu60 2yavru1anne valla hele buranın yolu dönme dolap gibi eşim yavaş sürmeye cakisiyir yine olmuyor ne olacak bende bilmiyorum ama gerçekten çok zor bebekle daha zor
2yavru1anne Berraserra A alayım işe yararsa vallahi size nasıl dua ederim 😍 bu baş ağrısı hemen oluyor anlamıyorum ya daha binmeden psikolojik olarak başım ağrır ve binerim artık ben ben değilim 🤦♀️
OgretmenimKukla Berraserra Markası nedir acaba ? Farkeder mi bilmiyorum da işe yarayanından almak adına soruyorum 😊
Balkizlarim 2yavru1anne Çocukluğumdan beri var hemde nefret ediyorum 🙄 tuzlu çubuk kraker ve naneli sakız bide bol bol camdan dışarı bakıp derin nefes almak ilacı varmış ama daha almadjm❤️
2yavru1anne Tatlican ben kasa taşırım yanımda ama kesinlikle araba da kokuya da tahammül edemiyorum full cam açık yeter ki o araba kokusu olmasın diye ama faydasız
Berraserra 2yavru1anne bileği sıkıyor güya akapunktur etkisi yapıyormuş vallahi onlarda çok işe yaradı. Kocaeliden Nevşehir’e gittik geldik ne bulantı ne baş ağrısı hiç bişey olmadı inşallah sizdede işe yarar☺️İlk kez şehir dışına çıkacaklardı çok araştırdık öyle bişey olduğunu öğrendik internettede satılıyor ama eczaneden aldık bileğin ölçüsüne göre alınıyor
Tatlican 2yavru1anne iste limon kusunu sevseydiniz araba kokusuda gelmezdi belki .migde bulantisi icin cigneme tableti varya onu denedinizmi
2yavru1anne Balkizlarim annem ablam öyleydi geçti onlar da hatta ablam sigara içiyor araba da o kadar ki geçmiş😁
2yavru1anne Tatlican yok denemedim ama deniyeyim bir de arabada ters koltukta giden var ha birde kitap okuyan hayret ediyorum nasıl yapıyorlar diye