teacher54 8 aylık bebeklerinizin bezini günde kaç kere değiştiriyorsunuz benimki sürekli yiyor doyduğundan eminim ama akşama kadar sadece bir bez kirletiyor🤷♀️
Candanotemm teacher54 su içmesi de önemli canm benim kızım da 8 ayı geçiyo çok sık yapar her uyku öncesi veya sonrası değiştiririm
teacher54 Ardahsyn günde 3 ana öğünde emziriyorum aralarda ek gıda veriyorum yani günde 6 kere yiyor diyebilirim
Ardahsyn teacher54 nasıl doymuyor ek gıda kaç kez veriyon BN 3 öğün meyve hariç veriyorum meyvede veriyorum emziriyorum
halamidagakaldirmislar Su az içiyor olabilir ama bana kalırsa daha sık emzirmelisiniz günde 3 kere emzirmek bu ay için çok az bence,
teacher54 halamidagakaldirmislar ara ara yine emziriyorum genel olarak ana öğünlerde emzirdiğimi ifade etmek için söyledim
Candanotemm teacher54 suya zorlayın kesinlikle çok zararı olur bebeğinize. Kızım içmiyordu çok yordu. En sonunda bebek suyu aldm çok severek içiyor
halamidagakaldirmislar teacher54 o zaman su içmesine teşvik etmelisiniz suluğunu eline verin bol bol hatta oyuncaklarının arasına bile koyun oynarken içti içmedi derken su içmeye alışır ☺️
teacher54 Ardahsyn 3 öğün ek gıda veriyorum mesela büyük tuvaletinide yapmıyor bazen 4 bazen 5 günde bir yapıyor
Ardahsyn teacher54 kabız mı acaba Bnim 3 gün bazen hergün kaka ypar cişi de bazen çok dolu bazen orta oluyor kilosu nedir
teacher54 Ardahsyn yok bebekliğinden beri öyle tuvaletini çok yapmıyor yapmadığı içinde kiloya veriyor doktorumuz öyle demişti