Yaztatili Merhaba. Prima premium care kullanıyorduk hep. Bir yaşına basmak üzere ama fiyatlar çok arttı. Sleepy kullandık hep bez sızıntı yaptı. En azından gündüz için hangi bezi önerirsiniz?
Kardi_13 Yaztatili Bimin bezini kullanabilirisiniz yada internetten aylık paket alıp kullanırsanız çok uyguna geliyor
AyazMerve Yaztatili babyme kullandım ilk 6 ay falan , 5 aya yakındır da molfix mavi paket kullanıyorum bana daha kaliteli geldi . Migros sanal marketten alınca ikinci paket indirimli oluyor , 96 tanesi 100 lira falan oluyor . Öyle alıyorum bayağdır
BuzluKahve Yaztatili premium careden sonra bez begenmek baya zor. Ben Sleepy Bio Naturel kulot bez aldim denemelik bir paket. Fena degil gibi.
Esans Yaztatili Benim de oğlum 17 aylik. Premium care kullaniyorum doğduğundan beri. Malum fiyat artişindan dolayı bir kaç bez deneyeyim dedim. Sleepy natural külot bez aldim. Fena değildi. Sleepy extrayi sevmedim. Çok sık degistirmek gerekiyor. Yoksa hemen sızıyor. Bio natural daha iyi. Gündüz kullaniyorum 1 haftadır falan. Ama 1 kere gece takayim dedim. Sızdırdı. O yüzden gece kesinlikle premium care kullanmaya devam. Ama gündüz için sleepy denenebilir. En azından pişik yapmadı oğlumda. Daha önceden küçük bir paket molfix almıştım. Hem dokusundan hiç hoşlanmadım. Hem de pişik yapmıştı.
Senemmm11 Yaztatili biz en başından beri molfix kullanıyoruz (16 aylik) molfixin fiyati primaya göre çok çok uygun ama en başından beri molfixin fiyatını bildiğim icin son zamanlarda onlarda fiyatları çok arttırdı. Bende goon bezini araştırmaya başladım o baya uygun denemelik alicam iyi gelirse devam ederim
Annesi23 Yaztatili ben canbebe kullanıyorum çok çok memnunum fiyatı da daha uygun şu an 6 numara 72 lisini 67 TL ye alıyorum