Boymother Arkadaşlar 11 aylik oğlum var, 5 gün geciktim. 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı ictim. O geciktirir mi? Yoksa hamilemiyim. Başına bu olaydan gelen var mı? Suan duygu karmaşası yasiyorum
birtutamsac Boymother 1 senede bile 1-2 defa için diyorlar siz neden öyle alıp içtiniz. Araştırmadan doktora sormadan içmeyin ertesi hapı çok da masum değil
Caglarass Boymother Senede 2den fazla kullanılması önerilmiyor. Hormonlarınızı bozmuşsunuz o kesin ama gebelik de olabilir. Eltim ertesi gün hapına rağmen hamile kaldı 🤦
Balinannesii Boymother 1 ayda 2 defa içmeniz çok sakıncalı. Bazıları senede 1 diyor. Bende içtiğimde bşr sonraki ay adet görmedim. Aşırı hormonal bir hap olduğu için 1-2 ay atabilir. Ama yinede test yapın.
Merve1310 Boymother geçikmede olabiliyo erkende gelebiliyor bir kere kullandım ben erken gelmişti ama uzun sürmüştü düzeni bozulduğu içindir
Emirinannesiiiiiiii Eczacı arkadaşım çok mecbur kalmadıkça içme dedi adet düzenini bozup geciktiriyormuş.
Ece Boymother Geciktirir mi bilmiyorum ama o hap çok zararlı ayda iki kez kullanmanız tüm hormonlarınızı alt üst etmiştir gecikmeniz bundan kaynaklı olabilir