Kadernur Ya kimin bebegi boyle baskalari bebegim uyumuyor diye laf soyler ben resmen bu gun uyuyor diye agliycaktim size şöyle soyleyim bu gun 12 de hastaneye gittik kontrole 3 de eve geldik emzirdim dus aldirdim uyutum o uyuma ile aksam 8 de uyandi tabi arada uyandirmaha calistjm emzirmek icin uyanamadi elini yuzunu sildim mincikladim yaomadigjm sey kalmadj ama uyanmadi bi sorun mu var diye aglayip acile gidicektim ki 8 de uyanfi kimin bebegi boyle tek olmayim motive edin beni 😑😑😑
Gizem2312 Kadernur uyku bi de yol yoruyor bebekleri benim de aynı şeyleri yaptığım gün 4 saat kesintisiz uyumuştu. Şimdi de derin uyusun diye kendimi paralıyorum
123ab Kadernur o günlerde çok uyurlar emzirmek için muhakkak uyandırın soyun tamamen ıslatın biraz uğraşın uyanır 2 saatte bir emmesi önemli
Minikask35 Kadernur nolur uyandır benim bebeğimde çok uyuyodu hep uslu bebek dediler daha 4gunluk bugün yoğun bakima yatrdilar sariliktan. Sen emzir ki sarılık olmasin
ElaZeyAras Kadernur sarılık olmasın mı canım .rengi nasıl göz bebekleri nasıl .iki saatte bir emzirmen lazım .ama iki saati beklemeden emzir sürekli
green_love1 5 saat boyunca 16 günlük bir bebeğin uyumasınin göstergesi yüksek ihtimal sarılıktır, uykusunda besleseydiniz keşke, ilk 3 ay 2 saatte bir besle demişti doktorum ki sizinki şuan aşırı küçük