melekdag Balarisi_melisEla Ben havuç kabak patates püresi yapıyorum yA da sebze çorbası yapıyorum içinde var o şekilde veriyorum
Miniee Balarisi_melisEla patatesi tek vermeyin her zaman sebzeyle karışık verin, 3te 1 patates olcak şekilde. Her sebzeyle uyumlu zaten.
kitapkurdubebeninanasi Balarisi_melisEla ilk tadimlarda kendi sütümle karıştırıp yediriyordum sonradan havuc3ve balkabagı ile püre yapip veriyordum
Yamanikooo Biraz zeytinyağ ve hasladıgım sudan koyuyorum kıvam versin diye ama bebeğim pek yemiyor 🙈bi de siz deneyin isterseniz
kitapkurdubebeninanasi Balarisi_melisEla valla ayvayi hiç denemedim tabi olur balkabagi ve havuç pisince çok tatli oluyor bu arada ben çorba da yapiyoum balkabagi havuç ve patates rendeliyorum tereyağında hepsini kavurup ilik suyu koyuyorum sonra da biraz şehriye koyuyorum çok güzel kıvamlı lezzetli bi corba oluyor. Suyunu çok az koyuyorum ben corbalara
kitapkurdubebeninanasi Balarisi_melisEla valla hepsi denenmis onaylanmis tarifler🤣 bazen fazla yapiyorum öğlen ben de yiyorim onla canım🤣 bu arada eğer yumurtayi çok sevmiyorsa bebeğin bu corba icin corba kaynayinca bi kapta bir yumurta ve biraz un cirpip corbadan az alip ilistirip karistirabilirsin böylelikle yumurta da yemis oluyor. Ben beyazini denedim alerjisi olmadigi için verdim o yüzden tam yumurta kullaniyorum
Balarisi_melisEla kitapkurdubebeninanasi 6 ay 6 günlük olucaz yumurta 1.2 kere verdim pekmezle karıştırıp bi türlü alışamadım surekli düzenli vermeye🤭bi tek bebek tarhanası veriyorum
kitapkurdubebeninanasi Balarisi_melisEla ben tadimdan sonra her sabah verdim canım ek gida konusunda osman gönülal ın ek gida videosunu izlemeni tavsiye ederim anne sütünden sonra en faydali besin yumurta bu yüzden her gün düzenli vermeye çalışıyorum ben
mmek_2014 İlk defa veriyorsanız sadece zeytinyağı koyup verin. Daha önce verdiyseniz kabak havuç balkabağı kereviz gibi sebzeler ekleyebilirsiniz. Çok az pirinç bulgur veya irmik ekleyebilirsiniz. Pişirirken kemik suyu veya peynir altı suyu ekleyebilirsiniz
Balarisi_melisEla mmek_2014 kurbanda ilik sulari yapıp kalıpla atmıştım buzluğa onlardan kullanıyım denenmiş tarifler olmasi çok.guzel