Emineufk Merhabalar lütfen bi akıl verin bebeğim 2,5 aylık uykuya dalamıyor emiyor oynuyor uykuya dalamıyor tuvaleti gelince çıldırıyor Gasicon diye bi damla aldım daha kötü oldu yavrum kimyon anason fayda etmiyo masaj yapıyorum bi türlü uykuya giremiyor
Findikkurdu Emineufk nurse harweys damla surubuda var ama onu ayarlamak zor damlasi daha etkili ilk 3 ay kabustu sonra damla hayatımıza girdi ve uyku uyuduk evde
Senemak Emineufk bebeğim 47.günlük doğduktan 2 hafta sonra gaz ile sorunumuz çok oldu nurse harveys gaz ilacını kullandım tamamen bitkisel faydasını da çok gördüm doktor tavsiyesi ile sab simplex ekledim yanına her gün ondan da verdim çok rahatlattı nurse harvesy azalınca zinco aldık aşırı memnunum gerçekten çok etkili tabi bunun yanında zeytinyağ ile masaj yapıyorum karnına iki günde bir ılık duş aldırıyorum yada baktım sancısı çok hemen suya sokuyorum gazla sorunumuz azaldı ama büyük tuvaletinde zorlanıyordu ilk defa bir çay kaşığı zeytinyağı verdim hemen söküldü rahat yaptı. Ama zincoyu ve sab simplex i şiddetle tavsiye ediyorum nurse harvesyde çok iyi
Cmnalp Emineufk valla bize bio iyi geldi sadece hepsini denedik. Ama hurveysin şurubunun da çok etkili olduğunu duydum biz hala devam ediyoruz 5. Ayımız bitecek
Emineufk Yani gazmı sancımı onuda bilmiyorum tuvaletini yapıyor günde 4 defa falan memede susuyor fakat uykuya dalamıyor sabahtan geceye uyumasığı oluyor tam yerine koycakken çığlık çığlığa geri kalkıyor yani ateş yok ishal değil ne bileyim kafayı yemek üzereyim🙁
MinikcivcivimDeniz Emineufk canim cok damla kullandim ama maflor plus u tek gecerim. Onunla rahatladim ama yaninda metsil de kullaniyorum
ecrin_demir Emineufk gasicon bende kullandım ve çok faydasını gördüm hem gaz hem kabızlık sorunumuz vardı ikisinede iyi geldi benim denemediğim yöntem ve gaz ilacı kalmamıştı en son gasicon fayfa etti bir şişe bitirdim ikinci şişeyi kullanıyorum
Skrsln Emineufk canım direkt ada çayı yağı kullan bebeğinin ayaklarına masaj yap. Gazını hemen çıkardığını göreceksin 🙈🥰
Elif125 Emineufk maflor probiyotik olan Damla’yı kullanıyoruz memnunum şuanlık 24 günlüğüz henüz . 3 aya kadar normal diyorlar